REKLAMI GEÇ

ÖZER: SEÇİM BİTTİ, EKONOMİYE BAKALIM

ÖZER: SEÇİM BİTTİ, EKONOMİYE BAKALIM

Denizli Ticaret Odası Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Özer, yerel seçimlerin sona erdiğini, artık Türkiye’yi büyütecek ekonomik ve yapısal reformlara odaklanmak gerektiğini belirterek, “İş dünyası olarak üretim, istihdam ve ihracatı artıracak yeni mekanizmaların uygulamaya konulmasını beklemekteyiz” diye konuştu.

/ DENİZLİHABER / 3 Nisan 2014 Perşembe, 10:17

Yerel seçimlerin tamamlanmasının ardından toplumun çeşitli kesimlerinden seçim değerlendirmeleri yapılmaya başlandı. Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer de, yerel seçim döneminin bittiğini, artık Türkiye’yi büyütecek ekonomik ve yapısal reformlara odaklanmak gerektiğini söyledi.

Aynı zamanda TOBB Yönetim Kurulu Üyesi de olan Özer, yerel seçim sonuçlarının Denizli ve Türkiye’ye hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Yerel seçimlerde milletimiz, yüksek bir katılım ile sandıklara gitmiş ve demokrasiye sahip çıkmıştır. Milli iradenin sandığa yansımasıyla yerel yönetimlerde yeni bir dönem başlamıştır. İş dünyası olarak, her zaman istikrarlı büyüme ve gelişmeden yanayız. Yoğun bir seçim dönemi artık geride kaldı. Türkiye’yi büyütecek ekonomik ve yapısal reformlara odaklanmalıyız. İş dünyası olarak üretim, istihdam ve ihracatı artıracak yeni mekanizmaların uygulamaya konulmasını beklemekteyiz” dedi.

Denizli’nin ilk büyükşehir belediye başkanı seçilen Osman Zolan’ı da tebrik eden Özer, “Aday olarak ön plana çıkanlara da teşekkür ediyorum. Oda olarak Denizli’nin büyükşehir statüsüne kavuşmasının ardından ilk kez başkan seçilen Osman Zolan’ı ve seçilen ilçe belediye başkanlarını kutluyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı