REKLAMI GEÇ

Pamukkale’de Dönüşüm Başlıyor Projesi’nde 2. etap başladı

Pamukkale’de Dönüşüm Başlıyor Projesi’nde 2. etap başladı

Denizli Genç İş İnsanları Derneği (DEGİAD) tarafından başlatılan “Pamukkale’de Dönüşüm Seninle Başlıyor” projesinde ikinci etap çalışmaları için düğmeye basıldı. DEGİAD İş ve Genel Projeler Komisyonu konu hakkında ilk toplantısını yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ekim 2019 Çarşamba, 14:37

DEGİAD, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Pamukkale Belediyesi’nin de desteğiyle “DEGİAD Yaşayan Pamukkale Ulusal Mimari Fikir Projesi Yarışması” yapmış, Pamukkale’de Dönüşüm Seninle Başlıyor Projesi kapsamında düzenlenen bir mimari fikir yarışması ile Denizli’nin UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan turizm beldesi Pamukkale’nin sahip olduğu turizm potansiyeli ile ilgili kamuoyunda bir farkındalık yaratılması hedeflenmişti.

DEGİAD, tarafından Türkiye’de ilk defa bir STK’nın düzenlediği mimari proje olma özelliği taşıyan “Pamukkale’de Dönüşüm Seninle Başlıyor” projesi ilerlemesini sürdürüyor.

DEGİAD İş ve Genel Projeler Komisyonu tarafından Pamukkale Köyü Projesi Çalışma Grubu kuruldu. Pamukkale’de Dönüşüm Seninle Başlıyor Projesi’nin 2. etabının hazırlıklarına başlayan çalışma grubu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

İlk toplantısını gerçekleştiren çalışma grubu, DEGİAD üyesi mimarlar ile DEGİAD Yönetim Kurulu üyelerinin bulunduğu İş ve Genel Projeler Komisyonu üyelerinden oluşuyor. Çalışma grubunda; DEGİAD üyeleri Mimar Nedim Öz, Mimar Ezgi San ve Yüksek Mimar İrem Selçuk ile DEGİAD yönetim kurulu ve İş ve Genel Projeler komisyonu üyeleri Cahide Fenli Akman, Dr. Öğr. Üyesi Mimar Halit Coza ve Emin Terzioğlu yer aldı.

Çalışma grubu, önümüzdeki dönemlerde Pamukkale Köyü’nün yeniden canlandırılmasına yönelik önemli çalışmalara imza atmayı hedefliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı