REKLAMI GEÇ

Platform sözcüsü Keçeci

Platform sözcüsü Keçeci

Denizli’de 2001 yılında 28 sivil toplum kuruluşunun katılımıyla oluşturulan Denizli İşadamları Tüccarlar ve Sanayiciler Platformu’nda dönem sözcülüğü devir teslim töreni yapıldı. Dönem sözcülüğü Ticaret Odası’ndan Sanayi Odası’na geçti.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 28 Mayıs 2014 Çarşamba, 16:07

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen devir teslim töreninde, bir yıldan beri Platform sözcülüğü görevini yürüten Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, görevini Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci’ye bıraktı.

Devir-teslim töreninde Denizli İşadamları, Tüccarları ve Sanayiciler Platformu’nun son bir yıllık çalışmalarını değerlendiren DTO Başkanı Necdet Özer, “Platform, 28 sivil toplum örgütünün katılımıyla kurulmuş ve hiçbir yazılı tüzüğü olmadan 13 yıldan beri birlik ve beraberlik içerisinde Denizli’nin birçok soruruna çözüm bulmuştur. Son bir yıl içerisinde, birçok toplantılar gerçekleştirdik. Ayrıca, havayollarından işadamlarının daha rahat yararlanabilmesi için özel havayolu şirketlerini Denizli’ye getirdik.  5084 Sayılı Teşvik Yasası ile ilgili girişimlerde bulunduk ve hazırladığımız dosyaları ilgili mercilere ilettik. Denizli Platformu, hükümet temsilcileri tarafından her yerde örnek gösterilen bir sivil toplum kuruluşu olmuştur” dedi.

“ÖNEMLİ SORUNLAR VAR”

Denizli İşadamları, Tüccar ve Sanayicileri Platformu’na bir yıl sözcülük yapacak olan DSO Başkanı Müjdat Keçeci ise, Denizli’nin acil çözüm bekleyen önemli sorunları olduğunu ve platforma önemli görevler düştüğünü vurguladı.
denizli-isadamlari-platformu-kececi-ic

Keçeci, “İngiliz Anayasası gibi hiçbir yazılı tüzüğü bulunmayan Platform, sevgi ve saygı çerçevesinde bugüne kadar yürütülmüştür. 13 yıldan beri çalışmalarını sürdüren platformu ve platform sözcülüğünü önemsiyorum. Denizli’de acil çözümlenmesi gereken sorunların olduğunu düşünüyorum. Örneğin,  her ne kadar özel havayolu şirketlerinin Denizli’ye gelmesi sağlansa da bu yeterli değildir. Kargo uçuşları yapılamıyor. Denizli-Aydın karayolu hala yapılamadı. Ekonomi Bakanı’nın Denizlili olması avantajını da kullanarak, onun da desteğini alarak bu sorunların çözümleneceğini inanıyorum” diye konuştu.

Platformun yeni dönem sözcüsü Müjdat Keçeci, faaliyetlerin yer aldığı mavi dosyayı devralırken, bir yıllık çalışmalarından dolayı Necdet Özer’e teşekkür plaketi verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı