REKLAMI GEÇ

Bu protokol ile 150 girişimci yetişecek

Bu protokol ile 150 girişimci yetişecek

Denizli Sanayi Odası (DSO) ile Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü arasında “Girişimcilik Kursu” protokolü imzalandı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 25 Şubat 2016 Perşembe, 16:45

Girişimcilik kursu imza törenin DSO’da yapıldı. DSO Başkanı Müjdat Keçeci ile İŞKUR İl Müdürü Feridun Giresun’un imzaladığı işbirliği protokolüyle, kendi işini kurmak isteyen 150 girişimciye eğitim verilecek.

DSO Başkanı Müjdat Keçeci, törende yaptığı konuşmada, “Kendi işini kurmak isteyenler için ilk adım girişimcilik eğitimidir. Bizler yeni ve gençlerimize bir fırsat vermek istedik. DSO bünyesinde açılacak olan kurslarımıza katılan girişimci adaylarımıza günde 8 saat olmak üzere 9 gün eğitim verilecek” dedi.

İŞKUR İl Müdürü Feridun Giresun ise, girişimcilerin KOSGEB’in desteklerinden yararlanabilmesi için öncelikle bu eğitimi almalarının gerekli olduğunu vurgu yaparak, “İşsizlikle en etkin mücadele, girişimcilik kurslarımızdır. Kurslarımız devam edecek ve bu konuda çeşitli meslek örgütleri ile protokol imzaladık. DSO ile yaptığımız protokol de bunlardan biri” diye konuştu.

Konuşmaların ardından DSO Başkanı Müjdat Keçeci ile İŞKUR İl Müdürü Feridun Giresun “Girişimcilik Kursu” protokolünü imzaladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı