REKLAMI GEÇ

Sanayici kömür sorununu Tin’e anlattı, çözüm istedi

Sanayici kömür sorununu Tin’e anlattı, çözüm istedi

Denizli Sanayi Odası’nın gündeminde kömür temininde yaşanan sorunlar var. AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’in de katıldığı toplantıda bu sorun masaya yatırıldı, çözüm için Tin’den yardım istendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ekim 2018 Cuma, 17:54

Denizli Sanayi Odası yönetimi, üyelerinin Ege Linyit İşletmesi’nden kömür temini sırasında yaşadığı sorunların çözümü odaklı bir buluşma gerçekleştirdi.

DSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selim Kasapoğlu ve Meclis Üyesi Selim Yaymanoğlu Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Denizli Milletvekilimiz Şahin Tin katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan DSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selim Kasapoğlu, son zamanlarda aşırı şekilde artan elektrik ve doğalgaz fiyatları nedeniyle sanayicinin kömür kullanımına yöneldiğini söyledi.

Türkiye Kömür İşletmeleri’nin verdiği kömür tahsislerinin sanayiciye yeterli gelmediğini dile getiren Kasapoğlu, “Üyelerimizden aldığımız geri bildirimler, Ege Linyit İşletmesi’nden kömür temini esnasında yaşanan bazı problemleri ortaya çıkardı. Bu problemlerin başında ise özellikle talep edilen kömür miktarının oldukça altında tahsis gerçekleştirilmesi geliyor. Bu noktada Odamız çatısı altında birlikte hareket edip, ilgili tüm merciler nezdinde güçlü girişimlerde bulunabilmek adına bir toplantı düzenlemek istedik. Toplantımıza davet ettiğimiz Şahin Tin vekilimiz de bizleri dinlemek ve sorunlarımıza çözüm bulmak için toplantımıza iştirak etti. Kendisine çok teşekkür ederiz” dedi.

Kasapoğlu, konuşmasının ardından üyelerin yaşadığı sorunlar ve çözüm önerilerinin yer aldığı raporu, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’e sundu.

“SORUNLARINIZI BİLİYORUM, TAKİPÇİSİYİM”
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin de, sanayicilere geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sorunların baş takipçisi olunacağı sözünü verdi. Sanayiciler tarafından dile getirilen tüm sorun ve önerileri dikkate alarak, gerekli girişimlerin yapılacağını belirten Tin, “Ben de sizlerin içerisinden gelen bir kişi olarak sizlerin yaşamış olduğu sorunlarınızı çok iyi anlıyorum. Bu anlamda elimden gelen desteği vermeye de hazırım” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı