REKLAMI GEÇ

Sanayiciler inovasyon merkezinde

Sanayiciler inovasyon merkezinde

Endüstri 4.0 bilincinin gelişmesi ve bu konudaki çalışmaların çeşitlenmesi amacıyla yapılan bilgilendirme organizasyonlarının devamı olarak Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci başkanlığındaki heyet, Teknopark İstanbul ve GE İnovasyon Merkezleri’nde incelemelerde bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Kasım 2016 Salı, 11:29

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci başkanlığındaki heyet, inovasyon merkezlerine yönelik bir dizi program düzenledi.

Gezinin ilk bölümünde GE Türkiye İnovasyon Merkezi’ni ziyaret eden heyete, GE İnovasyon Lideri Ussal Şahbaz tarafından merkez hakkında bilgiler verildi, çalışmalar anlatıldı. Atölye İstanbul ekibinden Suat Batuhan Esirger ise 3 boyutlu tasarım, 3D yazıcılar ve kullanım alanları hakkında paylaşımlarda bulundu.

Organizasyonun ikinci bölümünde Teknopark İstanbul Genel Müdür Vekili Dr. İsmail Arı tarafından teknopark, teknoparktaki şirketler ve şirketler tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Arı’nın bilgilendirmesinin ardından Keçeci başkanlığındaki heyet, teknoparkı gezdi. Program Ussal Şahbaz’ın, “Sanayi İnterneti: Türkiye için Fırsatlar ve Riskler” konulu bir sunum gerçekleştirdi. Ziyaret, firmaların şirketlerde “Dijitalleşme Kararı Alınması” konulu workshop ile tamamlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı