REKLAMI GEÇ

SMMMO, geleceğin muhasebecilerini ağırladı

SMMMO, geleceğin muhasebecilerini ağırladı

Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Muhasebe ve Finansman Alanı öğrencileri Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti. Öğrenciler oda faaliyetleri hakkında bilgi aldılar.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Aralık 2019 Çarşamba, 16:24

Okul Sektör işbirliği kapsamında Denizli Merkezefendi İlçesinde faaliyet gösteren Necla-Ergun Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Muhasebe ve Finansman Alanı öğrencileri Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını ziyaret ederek Oda Yöneticilerinden muhasebe mesleği ve Oda faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Adnan Selçuk, Başkan Yardımcısı Hüseyin Bayramoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Cengiz tarafından karşılan öğrenciler, oda yöneticilerinden muhasebe mesleği ve oda çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Okul Müdürü Şenol Çağlayan ve Muhasebe Alanı Şefi Hülya Dönmez ve muhasebe ve finansman alanında okumakta olan öğrencilerin birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Oda yöneticileri; Teknolojik gelişmelerin Mali Müşavirlik mesleğine etkileri, mesleğin önemli sorunları, Denizli’de mevcut vergi mükellefi ve mali müşavir sayıları, Odanın üyeleri için yaptığı faaliyetler ve muhasebecilik mesleği hakkında bilgi verdiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı