REKLAMI GEÇ

TAVŞANLI TSO’DAN DSO’YA ZİYARET

TAVŞANLI TSO’DAN DSO’YA ZİYARET

Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve üyelerinden oluşan bir heyet, Denizli Sanayi Odası’nı ziyaret etti. DSO Meclis Başkanı Tosunoğlu ziyarette Denizli sanayisi hakkında bilgi verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ekim 2019 Çarşamba, 16:45

Denizli Sanayi Odası, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve üyelerinden oluşan heyeti ağırladı. Ziyarette DSO Meclis Başkanı Mehmet Tosunoğlu Denizli sanayisi ile ilgili bilgiler verip, ’’ Türkiye’nin en büyüklerinden olan Er-Bakır’ın sayesinde kablo üreticilerimiz var. Katma değerli üretim yapan bu sanayicilerimiz ihracatımıza da ciddi oranda katkı sağlıyorlar. Mermer sektöründe de iddialı bir iliz’’dedi.

‘’DENİZİ OLMAYAN BİR ŞEHİRDEN BALIK İHRACATI YAPIYORUZ’’
Başkan Tosunoğlu Makine imalat sektörümüzde de Dünya markası olmuş şirketler çıkarmış olmanın gururunu yaşadıklarını belirtip, Türkiye’nin en geniş mermer ve traverten havzalarını Denizli’de olduğunun altını çizdi. Denizli’de üretilen şarapların uluslararası ödüller aldığını dile getiren Tosunoğlu, ayrıca Denizli olmayan bir ilden balık ihracatı yaptıklarını da kaydetti.

İLHAN AYDIN ‘’ DENİZLİ’Yİ TAKDİR EDİYORUZ’’
TSO başkanı İlhan Aydın Tavşanlı ile Denizli’nin aynı örf adetten geldiğini belirterek Denizli’yi tanımak için geldiklerini söyledi. Odalar arası iletişimi geliştirmenin, İş Dünyasına katkı sağlayacağını belirten Aydın, önümüzdeki süreçte destek beklediklerinin de altını çizen Başkan Aydın ‘’ Denizli’nin sanayileşme konusunda ilk 10 il arasında olması bizim için örnek alınması gereken bir durum. Turizm çeşitliliğinde 5. Sıradaki örnek konumunu koruyarak iki milyon turist sayısına ulaşan; sanayide ve ekonomide 3 Milyar Dolar ihracatı ile, milli gelire katkı veren Denizli’yi takdir ediyoruz’’dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı