REKLAMI GEÇ

Uğur Yüce deneyimlerini anlattı

Uğur Yüce deneyimlerini anlattı

Denizli Sanayi Odası, birçok şirkette üst düzey yöneticilik yapan, STK’larda etkin çalışmalar ortaya koyan Uğur Yüce’yi üyeleriyle buluşturdu. Yüce, iş adamlarına deneyimlerini aktardı, tavsiyeler verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ekim 2019 Perşembe, 18:19

Denizli Sanayi Odası Ekim ayı olağan meclis toplantısı ve 2019 yılının ikinci Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı, tüm meslek komitesi üyelerinin katılımıyla Pamukkale Tenis Kulübü’nde gerçekleştirildi.

Meclis toplantısının hemen ardından gerçekleşen Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı’na 1967’den bu yana 28 şirkette yöneticilik, çok sayıda sivil toplum kuruluşunda kurucu, yönetim kurulu başkan ve genel müdür görevlerini yürüten, İzmir iş dünyasının duayen isimlerinden Uğur Yüce de katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, “Hem odaları, hem de sivil toplum kuruluşlarını yakından tanıyan Uğur Yüce’nin aralarında olmasının önemini anlattı. Keçeci, “Böyle değerli bir isimle gerçekleştireceğimiz toplantının bizlere çok şeyler katacağına inanıyorum. Hem içimizden biri olan hem de dışarıdan bir göz olan bir iş adamıyla Denizli’yi konuşmanın verimli olacağını düşünüyorum” dedi.

İzmir Ekonomik Kalkınma ve Koordinasyon Kurulu (İEKKK) bünyesinde çalışmalarını sürdüren Kent Değerlerini Koruma Komitesi’nin Başkanı Uğur Yüce; kuruluşu, yapısı ve çalışma alanı ile özel bir şirket olan TARKEM’in kuruluşunu ve felsefesini anlattı.

Kamu-özel sektör işbirliğinin güzel bir örneği olan TARKEM ile tarihi Kemeraltı semtini canlandırmaya başladıklarını dile getiren Yüce, Denizli için de benzer ortaklıkların söz konusu olabileceğine değindi.

Denizli ekonomisinin dışarıdan görünüşü; ticari ortaklıkların kent ekonomisine etkisi, iş hayatı / sosyal hayat dengesi ve kitap okuma alışkanlığı gibi pek çok farklı konunun konuşulduğu toplantı sonrasında birlikte yenilen akşam yemeği ile program son buldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı