REKLAMI GEÇ

Zolan: Ortak hedefimiz hizmet

Zolan: Ortak hedefimiz hizmet

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Jeofizik Mühendisleri Odası Denizli Şubesi üyelerini ağırladı. Denizli’deki sivil toplum örgütleri ve odalarla uyumlu bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Başkan Zolan, ortak hedefin hizmet olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mart 2016 Perşembe, 12:20

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir süre önce genel kurullarını tamamlayan Jeofizik Mühendisleri Odası Denizli Şube Başkanı Süleyman Saka ve yönetim kurulunu kabul etti.

Şube Başkanı Saka, bugüne kadar kendilerine verdiği destekten dolayı Başkan Zolan’a teşekkür ederek, jeofizik mühendisleri olarak Denizli halkına en iyi şekilde hizmet vermek için çalıştıklarını söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan ise, Jeofizik Mühendisleri Odası’nın gerçekleştirdiği ziyaretin kendisini son derece mutlu ettiğini dile getirerek, “Denizli’de sivil toplum örgütleri ve odalarımızla uyumlu bir şekilde çalışıyoruz” dedi.

Kamunun yararına olan tüm projelerin gerçekleşmesi için her türlü girişimde bulunacaklarını ifade eden Başkan Zolan, Denizli’deki sivil toplum örgütleri ve odalarla uyumlu bir şekilde çalıştıklarını ifade ederek, ortak hedefin hizmet olduğunu söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı