REKLAMI GEÇ

178 çiftçiye 1 milyon 37 bin TL hibe

178 çiftçiye 1 milyon 37 bin TL hibe

Denizli Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 2014 yılı Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında 178 çiftçinin, makine ekipman hibe desteğinden yararlanmaya hak kazandığı belirtildi. Çiftçilere toplam 1 milyon 37 bin 210 TL hibe desteği sağlanacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Eylül 2014 Pazartesi, 12:44

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KKYDP) kapsamında makine ekipman hibe desteğinden yararlanmaya hak kazanan 178 çiftçi,1 milyon 37 bin 210 TL hibe desteği alacak.
Yüzde 50 hibe desteği almaya hak kazanan çiftçilerle, 3-4 Eylül 2014 tarihlerinde Denizli İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde shbe sözleşmesi imzalanacağı belirtildi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Resmi internet sitemizde yayımlanan İsimleri listede olan kişiler başvuruda bulunduğu aynı makine ve ekipmanın markasını ve yükleniciyi değiştirme kararı verirse, puanlamayı etkilememek kaydı ile yeni firmaya ait proforma fatura ve teknik şartnameyi Denizli İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne şahsen getirmelidir. Marka ve firma değişikliği ancak hibe sözleşmesi öncesi yapılabilmektedir. Hibe Sözleşmesi imzalandıktan sonra kesinlikle yapılmayacaktır. İsimleri Listede olan kişiler 3-4 Eylül 2014 tarihlerinde Denizli İl Gıda, Tarım Müdürlüğüne Hibe sözleşmesi imzalamak üzere şahsen geleceklerdir” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı