REKLAMI GEÇ

99 kişiye fidan eğitim kursu verildi

99 kişiye fidan eğitim kursu verildi

Merkezefendi Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nce düzenlenen “Fidan Üretim Kursu”nda 99 kişi eğitim aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Temmuz 2016 Cuma, 11:19

Merkezefendi Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Fidan Üretim Kursu”na 77 kadın ve 22 erkek olmak üzere 99 kursiyer katıldı. Kursiyerlere 96 saatlik eğitimde fidan üretim yerinin seçimi, toprak hazırlığı, çöğür yetiştiriciliği, aşılama, budama, hastalık ve zararlılarla mücadele olmak üzere bütün fidan üretim teknikleri konusunda İlçe Müdürlüğü tarafından teorik ve uygulamalı bilgiler verildiği belirtildi.

Kursun tamamlanmasının ardından Merkezefendi İlçesi Orman İşletmesi Fidanlık Şube Müdürlüğü’nde sertifika töreni düzenlendi. Törene Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü V. Nejdet Demir, Orman Bölge Müdürü Mustafa Korucu, ASO Müdürü Yılmaz Gürses Ziraat Odası Başkanı Hamdi Gemici, Merkezefendi Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü İbrahim Kargı ve kursiyerler katıldı.

Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, törende yaptığı konuşmada, “Çoğunluğunu hanımefendilerin oluşturduğu bu kursları başarı ile bitirdiniz. Bu kurslar sizin isteğinizle olması da ayrıca bir güzellik. Bundan sonra da bizden hangi kursun açılmasını isterseniz, açma imkânına sahibiz. Kaymakamlık olarak her zaman yanınızdayız” dedi.

Tören, kursu başarıyla bitirenlene sertifikalarının verilmesiyle sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı