REKLAMI GEÇ

Alabalık yetiştiricileri eğitimde

Alabalık yetiştiricileri eğitimde

Denizli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Güney Ege Kalkınma Ajansı tarafındın desteklenen “Alabalık Yetiştiriciliği Eğitimi” Çameli’de gerçekleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Aralık 2016 Cuma, 09:44

Alabalık eğitiminin açılış toplantısına Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Denizli Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Mehmet Atmacaoğlu, Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürü Abidin Fidan, Çameli Alabalık Üreticileri Birliği Başkanı Tuncay Şener, Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü uzmanları Su Ürünleri Yüksek Mühendisi Kadir Çapkın, Ziraat Yüksek Mühendisi Soner Savaşer, Su Ürünleri Yüksek Mühendisi Mehmet Cilbiz ve Çamelili alabalık üreticileri katıldı.

Programın birinci basamağı olan “Alabalık Yetiştiriciliği Eğitimi”nde, yetiştiricilere Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü uzmanları tarafından işletme yönetimi, alternatif yem kullanımı, tesislerde damızlık yönetimi, hijyen ve dezenfeksiyon, statik ve çevre yönetimi, foto periyot uygulaması konusunda bilgi verildi, saha uygulamaları yapıldı. Eğitimin Ardından Alabalık Yetiştiricisine katılım belgeleri verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı