REKLAMI GEÇ

Araba fiyatına kurbanlık

Araba fiyatına kurbanlık

Denizli Ticaret Borsası Canlı Hayvan Pazarı’nda kurban hareketliliği başladı. Pazarın gözdeleri ise şampiyon ve zafer. Bir tona yakın ağırlıkları ile vatandaşların ilgi odağı haline gelen hayvanlar, araba parası kadar fiyatlarıyla alıcılarını bekliyor.

Ali İbileme / DENİZLİHABER / 27 Temmuz 2020 Pazartesi, 12:27

Kurban Bayramı’na sayılı günler kaldı. Vatandaşlar kurbanlık telaşına girdi, Denizli Ticaret Borsası’nın Eskihisar’da bulunan Canlı Hayvan Pazarı’nda da hareketlilik başladı.

PAZARIN GÖZDELERİ ŞAMPİYON VE ZAFER
Kurban pazarının gözdeleri ise bir tona yakın ağırlıkları ile şampiyon ve zafer. Hacı Gıyasettin Peker’in sahibi olduğu iki büyükbaş hayvan, ihtişamları ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

ÇOCUĞUM GİBİ BAKTIM
Büyükbaş hayvanlarını Ağrı Tutak’ta beslediğini belirten Hacı Gıyasettin Peker, ikisine de çocuğu gibi baktığını söyledi. Hayvanlarını uzun süre dağda, yaylada gezdirdiğini belirten Peker, “Her gün ilgilendim, önce yaylada, ardından da ahırda baktım. Tamamen doğal beslendiler” dedi.

Hayvanlarının her yıl büyük olduğunu ve bu ününü uzun süredir devam ettirdiğini belirten Peker, şampiyon ve zafer için alıcı beklediğini ifade etti.

ARABA FİYATINA KURBANLIK
İkisi de yaklaşık 920 kilogram olan şampiyon ve zafer, fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Hacı Gıyasettin Peker, şampiyon ve zafer için 23 bin lira fiyat belirlediklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı