REKLAMI GEÇ

Beyağaç ve Kale’ye GEKA desteği

Beyağaç ve Kale’ye GEKA desteği

Beyağaç ve Kale İlçe Tarım Müdürlükleri tarafından hazırlanan eğitim projeleri GEKA desteği aldı. İki ilçe için protokol imzalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Aralık 2017 Cuma, 15:36

Beyağaç İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün hazırladığı ‘Modern ve Basınçlı Sulama Sistemleri Eğitimi’ ile Kale İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün ‘Büyükbaş Hayvanlarda Bakım ve Beslenme Teknikleri’ konulu eğitim projeleri GEKA tarafından onaylandı ve protokoller törenle imzalandı.

Protokol töreninde konuşan GEKA Genel Sekreter Vekili Özgür Akdoğan, Denizli tarımına önemli katkıları bulunan Denizli Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nün hizmet kapasitesini artırmak amaçlı bu tür projelere desteklerinin artarak devam edeceğini belirtti.

Beyağaç İlçe Müdürü Murat Atalay ise, “Proje ile modern basınçlı sulama sistemlerinin daha fazla çiftçi tarafından kullanılması sağlanarak, çevre odaklı sürdürülebilir tarımın yaygınlaştırılması hedeflenmektedir. Projemizin sonucunda Beyağaç’ ta katma değeri yüksek ürünlerin üretiminin artırılması suretiyle sulama sistemlerinin doğru kullanılması kapsamında farkındalık oluşturulması amaçlanmaktadır” dedi.

Kale İlçe Müdürü Mustafa Şınık da, gerçekleştirilecek olan eğitimin, sürdürülebilir tarım güvence altına alınarak bölgesel hayvancılığın gelişmesine katkı sağlayacağını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı