REKLAMI GEÇ

Gıda gününü tiyatroyla kutladılar

Gıda gününü tiyatroyla kutladılar

Denizli Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Dünya Gıda Günü etkinliği, Raşit Özkardeş Ortaokulu’nda gerçekleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ekim 2016 Salı, 16:42

Etkinliğe Vali Yardımcısı Celalettin Cantürk, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Vural, Denizli Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Yılmaz Erkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat erdoğan, Denizli Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcıları Mehmet Atmacaoğlu ve Necdet demir, ilçe müdürleri, şube müdürleri ve teknik personeli, Raşit Özkardeş Ortaokulu Müdürü Erkan Çaka, okul öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

denizli-dunya-gida-gunu-1

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü’nün (FAO) kuruluş günü olan Dünya Gıda Günü kutlamasında, “İklim değişiyor, o halde gıda ve tarım da değişmeli” teması üzerine konuşmalar yapıldı. Etkinlikte yapılan konuşmalarda dünya üzerindeki açlık, gıdanın üretimi ve dağılımı konuları ele alındı.

Konuşmaların ardından Dünya Gıda Günü nedeniyle düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Etkinlik, öğrencilerin sunduğu gıda temalı tiyatro gösterisiyle sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı