REKLAMI GEÇ

Gülsever, Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı oldu

Gülsever, Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı oldu

Denizli Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Yusuf Gülsever, Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı. Gülsever, 21 yıldır Denizli’de görev yapıyordu.

/ DENİZLİHABER / 12 Haziran 2012 Salı, 17:39

Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanan Denizli Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Yusuf Gülsever, müdürlük personeli ile vedalaşarak yeni görevine başlamak üzere Ankara’ya gitti. Personel vedasında duygu dolu anlar yaşanırken, Gülsever, görev yaptığı arkadaşlarından helallik isterken, Gülsever’e İl Müdür Vekili Mustafa Güngör, personel adına teşekkür ederek çiçek verdi.

1991 yılında Denizli’de o zamanki ismiyle Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nde destekleme müdürü olarak göreve başlayan 2003 yılında ise Denizli Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü olan Yusuf Gülsever, Ankara’ya gitmeden hemen önce DENİZLİHABER.COM’a özel röportaj verdi. Gülsever “Denizliliyim. Denizli’de görev yapmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyum. Şimdi ise Denizli’yi Ankara’da temsil edeceğim.
Öncelikle bizi bu göreve layık gören başta bakanımız ve üst yönetimine teşekkür ederim
Denizli’deki ekip arkadaşlarıma da sonsuz teşekkürler. Denizli’de büyük işler başardık. Denizli artık tarım ve hayvancılıkta ihraç eder noktaya geldik. Burada çok şeyler yaptığımıza inanıyorum. İlçe teşkilatlanmasına çok büyük önem verdik. İlk göreve başladığımda ‘Uyuyan bir dev var, gelin birlikte uyandıralım’ demiştim iyi oldu, dev uyandı. Dünyanın en ileri teknolojik seraları artık Denizlide. Denizli’den artık balık ihraç ediliyor Avrupa’ya. Ben artık Ankara’da olacağım. Ancak gönlüm burada Denizlililerle” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı