REKLAMI GEÇ

Kutlu: 2015 çok zor geçti

Kutlu: 2015 çok zor geçti

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü 4.dönem değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. İl Müdürü Sezgin Kutlu, 2015’in zor bir yıl olduğunu belirterek, don ve selin ciddi olumsuzluklar yarattığını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ocak 2016 Cuma, 11:21

Denizli Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü 4.dönem değerlendirme toplantısı Pamukkale Karahayıt’ta düzenlenen iki günlük çalışma toplantısıyla gerçekleştirildi.

denizli-tarim-il-mudurlugu-2015-cok-zor-gecti-ic-1

Denizli Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sezgin Kutlu başkanlığında düzenlenen toplantıya Müdür Yardımcıları Mehmet Atmacaoğlu, Nejdet Demir, Yılmaz Erkaya, şube müdürleri ve ilçe müdürleri katıldı.

2015 yılının Denizli açısından zor bir yıl olduğunu belirten Kutlu, kış ve ilkbahar aylarının iklim şartları açısından soğuk, don ve sel zararının yoğun olarak yaşandığını söyledi.

Kutlu, “Tarımsal sigortalar, devlet yardımı ve öngörü sayesinde bu süreci en az zararla atlatmaya çalıştık. Her şartta çiftçimizin yanında olmaya gayret ettik. Bu toplantıdan elde edeceğimiz veriler 2016 yılında yapacağımız çalışmalarımıza ışık tutacaktır” dedi.

Açılış konuşmasının ardından Şube Müdürleri ve İlçe Müdürleri, 2015 yılı dördüncü üç aylık döneminde yapılan ve yapılması programlanan çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

denizli-tarim-il-mudurlugu-2015-cok-zor-gecti-ic

Toplantıda ayrıca il ve ilçe müdürlüklerince yürütülen gıda güvenliği uygulamaları, bitkisel üretim ve bitki sağlığı uygulamaları, tarımsal desteklemeler, mera ıslah ve amenajman projeleri, arazi toplulaştırma çalışmaları, hayvancılık desteklemeleri, hayvan hastalıkları ile mücadele programı ve İlçe Müdürlüklerinin büyükbaş ve küçükbaş hayvan aşılama çalışmaları değerlendirildi.

Yaşanan sorunların ve çözüm önerilerinin ele alındığı toplantıda şube müdürleri de faaliyetler hakkında sunumlar gerçekleştirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı