REKLAMI GEÇ

Ramazan geldi böyle oldu

Ramazan geldi böyle oldu

Denizli İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sezgin Kutlu, Ramazan ayında iftar yemeği veren toplu tüketim yerleri ile gıda üretimi ve satışı yapılan firmaların denetimlerini artırdıklarını açıkladı.

/ DENİZLİHABER / 25 Temmuz 2012 Çarşamba, 12:38

Denizli İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sezgin Kutlu, yaptığı açıklamada, normal denetimleri sürekli yaptıklarını, ancak Ramazan Ayı’nın gelmesi ile birlikte denetim sayısını arttırdıklarını açıkladı. Kutlu,

Ramazan ayının gelmesi ile iftar yemeği veren restoranların, gıda üretimi yapan firmaların ve yine gıda satışı yapan işletmelerin denetimlerini sıklaştırdıklarını açıkladı. Kutlu, özellikle et ve et ürünleri, süt ve süt ürünleri, tatlı ve pastacılık ürünleri, şekerleme, ekmek ve pide üretimi yapan yerlerin denetimlerine ağırlık verdiklerini kaydetti.

Kutlu, vatandaşlara da seslenerek, aldıkları gıda maddelerinde seçici olmalarını istedi. Kutlu, yaş sebze ve meyve dışında ambalajlı olmayan hiçbir ürünün alınmaması gerektiğini söyledi.
Vatandaşların alınan ürünlerde etiket bilgilerine mutlaka bakmalarını isteyen Kutlu, son tüketim tarihine özellikle dikkat edilmesini tavsiye etti. Kutlu son olarak, kurallara uymayan işletmeler varsa vatandaşların kendilerine ulaşmalarını istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı