REKLAMI GEÇ

Ailelere gıda eğitimi

Ailelere gıda eğitimi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Gıda ve Yem Şubesi bünyesindeki gıda mühendisleri, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün ev sahipliği yaptığı bir eğitim programı düzenledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ekim 2017 Cumartesi, 13:46

Eğitim programı, aileleri yanında bakılamadığı için Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nce koruma ve bakım altına alınan çocukların, aile ortamına benzer standartlarda yaşamlarını sürdürdükleri ev tipi kuruluşlarda görevli olan bakım personellerine yönelik olarak gerçekleştirildi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen eğitimde, gıdaların üretimi ve muhafazası (saklanması) sırasında dikkat edilmesi gereken temel hijyen kuralları, gıda zehirlenmeleri, Bakanlık ALO 174 Gıda Hattı çalışma ilkeleri, kişisel hijyen kuralları, beslenme sağlığı, obezite ve beslenme yetersizliği ile ortaya çıkabilecek rahatsızlıklar ve bakanlıkça yürütülen gıda kontrol ve denetim hizmetleri konularında bilgi paylaşımı yapıldı. Eğitim programı görsel sunular ve videolar ile desteklenerek verimli ve etkili bir eğitim gerçekleştirildi.

Yaklaşık 65 kişinin katıldığı eğitim programının son bölümündeki soru-cevap bölümü ile görevli bakım personellerinin de eğitime etkin bir şekilde katılması sağlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı