REKLAMI GEÇ

Yanık kokulu ayran ürettiler

Yanık kokulu ayran ürettiler

Denizlili firma yanık yoğurdundan sonra yanık kokulu ayranı piyasaya sürdü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Temmuz 2014 Pazar, 15:51

Denizli’nin meşhur yanık kokulu yoğurdu ve ayranı tüm dünyaya yayılıyor. Süt ve süt ürünleri alanında 56 yıldır hizmet veren Aktan yanık kokulu ayran üretimine başladı.

Kapalı kutuda, el değmeden yanık kokulu ayranın Türkiye’de ilk defa Denizli’de üretildiğini belirten Ali Rıza Aktan, “Yanık kokulu ayran ve yoğurt Denizli’de nam salmış adını tüm dünyaya duyurmuş durumda. Bizde burada yola çıkarak kapalı kutuda yanık kokulu ayran üretimini Türkiye’de ilk defa gerçekleştirdik. Üretimlerimiz yaklaşık 1 ay önce başladı. Aktan ayranlarında olduğu gibi “Granuma” adı altında ürettiğimiz yanık kokulu ayranlarımızda katkısız, doğal ve günlük olarak üretiliyor. Günlük 7 bin adet üretim yapıyoruz” dedi.

“İSPANYOLLAR ÇOK SEVDİ”

Yanık kokulu ayranın 1 ay içinde çok sevildiğini ve olumlu tepkiler aldıklarını belirten Aktan, “Yanık kokulu ayranımız hakkında vatandaşlarımızdan ciddi şekilde olumlu geri dönüşler alıyoruz. Özellikle İspanyol vatandaşlar ayranımızı çok sevdi. Buda bizleri mutlu ediyor. Ayranımız şuanda Denizli, İzmir ve Ankara illerinde dağıtılıyor diğer illere de gitmeyi düşünüyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı