REKLAMI GEÇ

AK Parti adayları bayrak dağıttı

AK Parti adayları bayrak dağıttı

AK Parti Denizli Milletvekili Adayları Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin, Cahit Özkan, Osman Yüceliş, Emin Okkaya ve Muhammet Bekir Ege sokak sokak gezerek vatandaşlara bayrak dağıttı. Yoğun ilgi ile karşılanan AK Parti Milletvekili Adayları, fırsat buldukça vatandaşla da sohbet ederek vaatleri anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ekim 2015 Cuma, 13:21

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Sema Ramazanoğlu, Gazi Bulvarı ve İstiklal Caddesinde, Şahin Tin, 2. Ticari Yol, Bayramyeri ve Kaleiçi’nde, Cahit Özkan Lise Caddesi’nde, Osman Yüceliş, Atatürk Caddesi’nde, Muhammet Bekir Ege ise Sarayköy Caddesinde, halkla ve esnafla buluşarak bayrak dağıttı.

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Sema Ramazanoğlu, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Ramazanoğlu, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Birlik ve beraberliğimize gölge düşürmek isteyen düşmanlarımıza milletçe karşı koyacağız. Büyüyen ve güçlenen Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz. Onun için 1 Kasım seçimleri önemli bir eşiktir. Ben bütün vatandaşlarımızı, bütün yurttaşlarımızı oy kullanmaya davet ediyorum” diye konuştu. AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Şahin Tin, “Bugün Cumhuriyetimizin 92. Yaşını kutlamanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. 2023 hedefine yürüyen Türkiye’nin istikrarının sürmesi ve büyümesi için 1 Kasım seçimleri kader seçimleri. 7 Haziran seçimleri sonrasında yaşanan ekonomik durumlardan vatandaşlarımız ve esnafımız rahatsız. Yeniden güçlü bir iktidar ve istikrarla birlikte Güçlü Türkiye’nin hayalini kuran vatandaşlarımız, 2023 hedeflerinde bizlerin en büyük destekçisi olacak” dedi. 

ak_parti_adayları_bayrak_ic

Cumhuriyetin daha aydınlık yarınlara kavuşacağını söyleyen AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Cahit Özkan ise, “92 yıldır coşku ve heyecanla kutladığımız 29 Ekim Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. Demokrasi ve hukukun esaslarına dayalı Türkiye Cumhuriyeti, artık özgürlüklerin sınırsız olarak yaşandığı ve yaşatıldığı bir ülkedir. AK Parti olarak hedefimiz bugünden daha güzel ve daha aydınlık bir ülke için gece gündüz çalışmak” dedi. AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Osman Yüceliş de, “Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. 92 yaşını kutladığımız Cumhuriyetimizin yüzüncü yaşında Türkiye Cumhuriyeti Devleti dünyanın en sağlam ekonomisine sahip ülkelerinden birisi olacak” dedi. “Birlik ve beraberliğimize kast eden düşmanlarımız, bizi yıkamayacak” diyen Emin Okkaya ise “92 yıllık bir geçmişe sahip olan Cumhuriyetimiz, bundan sonra daha da güçlü bir şekilde geleceğe taşınacaktır. Türkiye’nin birlik ve beraberliğine kast edenler şunu çok iyi bilsinler, 92 yılıdır ayakta olan bu millet yüzyıllar boyunca bu topraklarda hüküm sürmeye devam edecektir” diye konuştu. AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Muhammet Bekir Ege de, “Cumhuriyetimizin 92. Yılı kutlu olsun. Gençler olarak geçmişten günümüze Cumhuriyete ve değerlere nasıl sahip çıktıysak bundan sonrada çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı