REKLAMI GEÇ

Özkan: AK beyannameden vatandaşlar memnun

Özkan: AK beyannameden vatandaşlar memnun

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Cahit Özkan, vatandaşların AK Parti Seçim Beyannamesi’nden memnun olduğunu belirterek, seçimin ardından beyannamenin hükümet programına dönüşeceğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ekim 2015 Çarşamba, 16:17

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Cahit Özkan, seçim çalışmaları kapsamında Güney’i ziyaret ederek, vatandaşlarla buluştu. Güney pazarında esnafla sohbet edip alışveriş yapan vatandaşlarla selamlaşan Özkan, AK Parti Seçim Beyannamesi’ni Güneylilere anlattı.

cahit_ozkan_guney_ic

Özkan, “Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın AK Parti Seçim Beyannamesi’nden oldukça memnun olduğunu gördük. Malum, AK Parti’nin seçim beyannameleri hükümet kurulur kurulmaz hükümet programına dönüşür ve icraata başlanır. Özellikle Güney’de çiftçimiz, köylümüz, esnafımız gübre ve yemdeki yüzde 18 KDV indiriminden oldukça memnun. Köylümüze verilecek mazot desteğinin iki katına çıkarılmış olmasının da büyük bir teveccüh kazanmış olduğunu görüyoruz” diye konuştu.

cahit_ozkan_guney_icc

MEMLEKETİMİZ DAHA ÇOK GÜLECEK
Vatandaşların yüzlerinin güldüğünü anlatan AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Özkan, şöyle konuştu: “İnşallah memleketimiz daha çok gülecek. Güney, Denizli ve Türkiye inşallah çok daha güzel müreffeh yarınlara doğru hep birlikte, çok daha güzel yol alacağız. Burada da istikrar beklentisi, hükümetin kurulması arzusu dört gözle bekleniyor. 1 Kasım Türkiyemizin aydınlık yarınlara doğru, çok daha güçlü adımlarla yoluna devam edeceği bir sürecin başlangıcı olacak. İnşallah hep birlikte bu kapıyı aralayacak ve genç nesillerimiz, yarınlarımız için güçlü Türkiye’yi inşa edeceğiz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı