REKLAMI GEÇ

Denizli ekonomisinin nabzı Kaleiçi’nde atacak

Denizli ekonomisinin nabzı Kaleiçi’nde atacak

AK Parti Denizli milletvekili adayı Sema Ramazanoğlu, hibe krediler ve yeni yatırımlarla Kaleiçi Çarşısı’nın daha da güzelleşeceğini, Denizli ekonomisinin nabzının bu çarşıda atacağını belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ekim 2015 Cuma, 14:11

AK Parti milletvekili adayı Sema Ramazanoğlu, tarihi Kaleiçi Çarşısı’nda esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnafın sorunlarını dinleyip, beklentilerini not alan Ramazanoğlu, Kaleiçi’nin Denizli ekonomisi için son derece önemli olduğunu vurguladı. Kaleiçi’nin yüzlerce yıllık tarihi boyunca Denizli ekonomisin kalbi ve can damarı olduğunu ifade eden Ramazanoğlu, ”Kaleiçi beni çocukluk yıllarıma geri götürdü. Burada pazartesi ve perşembe günleri kurulan pazara herkes akın ederdi” dedi.

Kaleiçi Çarşısı’nda yapılan yeni düzenlemelerle otantik bir hal aldığını, tarihi çarşının giriş ve çıkışlarında güzel restorasyonlar yapıldığını kaydeden Ramazanoğlu, seçim beyannamesinde yer alan esnafa yönelik düzenlemeleri anlattı, hibe destek kredileri ile esnafa yeni yatırım ve işlerini büyütme imkanları sunulacağını söyledi.

KALEİÇİ’NE TURLAR DÜZENLENECEK
Kaleiçi Çarşısı için her türlü projeyi gözden geçirdiklerini ve buranın daha da fazla canlılığa kavuşması için çalıştıklarını dile getiren Ramazanoğlu, ”Bu bölgenin daha da canlanması için iç ve dış turizm anlamında yeni çalışmalar ve projeler ile hareketli olması için gayret göstereceğiz. Örneğin bakırcılar çarşısının daha da cazip hale gelmesi için buraya farklı turlar düzenleyeceğiz. Çünkü burası Denizli ekonomisinde önemli bir yer teşkil ediyor. Kaleiçi, şehrin en önemli işleyen çarklarından biri. Buranın Türkiye’nin önemli çarşıları olan İstanbul ve Bursa’daki kapalı çarşılar gibi tarihi bir görünüme kazandırmak için çalışacağız. Bu çarşının yerli ve yabancı turistler tarafından en sık ziyaret edilen bir yer olsun istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı