REKLAMI GEÇ

Ramazanoğlu inançlı konuştu

Ramazanoğlu inançlı konuştu

AK Parti Denizli Milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu seçim sonuçlarını değerlendirdiği açıklamasında, “Yeni dönemde yapacağımız yatırımlar ve hamlelerle 7 Haziran’dan bu yana geçen belirsizlik sürecini en kısa zaman unutturacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Kasım 2015 Salı, 17:08

AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, 1 Kasım seçimlerinin ardından yaptığı değerlendirmede, seçimlerin tek kazananının ülkemiz olduğunu ifade etti. 

Ramazanoğlu, “7 Haziran seçimlerinin ardından gerek Başbakan ve AK Parti Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, gerekse de parti kurmayları ile birlikte bizler de adaylar olarak seçim sürecinde gereken mesajları aldığımızı ve bu doğrultuda çalışacağımızı ifade etmiştik. 13 yıllık geçmişimize bakarak sözümüze itibar eden vatandaşlarımız bizleri tekrar tek başına iktidara taşıyarak bizlere duydukları güven ve inancı bir kez daha ortaya koydular. Yeni dönemde yapacağımız yatırımlar ve hamlelerle 7 Haziran’dan bu yana geçen belirsizlik sürecini en kısa zaman unutturacağız. 13 yılda yaptığımız hizmetler bizlerin referansı oldu” dedi.

KADER ARKADAŞLIĞIMIZ DEVAM EDİYOR
Kendisinin parti kurucularından biri olduğunu, adaylık sürecinin ardından Denizli’nin kısa bir süre içinde kendisini bağrına bastığını anlatan Ramazanoğlu, “Partimiz kurulmadan önce Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan benimle birlikte bu yolda yürümek istediğini ifade ettiğinde şahsım de Denizli adına gurur duydum. 14 Ağustos 2001 tarihinde çıktığımız bu yolda birçok zorluk yaşadık, engellemeler gördük. Ancak her zaman arkamızda duran milletimiz sayesinde zor günleri birlik beraberlik içinde aşmasını bildik. Liderimiz, yol arkadaşı olarak bizlere güvendiği gibi bizler de her zaman milletimize inanmaktan ve güvenmekten bir an bile vazgeçmedik. Adaylık sürecinde Denizli merkez olsun ilçe ve köylerde yaşayan vatandaşlarımız bizleri bağırlarına bastı, kucakladı. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yine vatandaşlarımız ile iç içe olmaya, Denizli ve ülkemizi ilgilendiren konularda birlikte hareket etmeye devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı