REKLAMI GEÇ

Şahin Tin’den Beyağaç’a yol müjdesi

Şahin Tin’den Beyağaç’a yol müjdesi

AK Parti Denizli milletvekili adayı Şahin Tin, seçim çalışmaları kapsamında Beyağaç’ı ziyaret ederek, Muğla il sınırında kalan Karacaören-Muğla ile Köyceğiz yollarını tamamlayacaklarını belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ekim 2015 Cumartesi, 15:02

AK Parti milletvekili adayı Şahin Tin, seçim çalışmaları kapsamında Beyağaç’ta vatandaşlarla bir araya geldi. Tin, Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay ile birlikte ilçe pazarını gezen Tin, 1 Kasım’da halkın teveccühü ile AK Parti’nin tek başına iktidara geleceğini söyledi.

denizli-ak-parti-sahin-tin-beyagac-ic

Beyağaç Belediyesi’nin Muharrem ayı dolayısıyla hazırladığı aşureleri dağıtımına da katılan Tin, yaptığı konuşmalarda, “Beyağaç, bizim gözde ilçelerimizden bir tanesidir. Doğa ile iç içe olan doğal güzelliği kendine hayran bırakan Beyağaç, tarım ve hayvancılığı ile de ön plana çıkıyor. Buranın sorunlarını çözmek AK Parti İl Başkanı olduğum 2002 yılından itibaren çalışıyoruz. Beyağaç’ın kronik hale gelmiş Cumhuriyet tarihinden bugüne süregelen 3 öncelikli sorunu vardı. En önceliği tapu problemi, diğeri Beyağaç-Karacaören-Muğla bağlantı yolu, sonuncusu ise Beyağaç-Köyceğiz yolu. İlçemizin yüzde 40 tarım arazisi insanlarımızın ekip dikmesine rağmen tapuları kendi üzerlerinde değildi. Bunu biz Ekonomi Bakanımız başta olmak üzere hep birlikte yaptığımız bir çalışmayla çözdük. İnsanlarımız tapularına kavuştu” dedi.

DENİZLİ SINIRLARI İÇERİSİNDEKİ KISMI TAMAMLANDI
İlçenin bir sıkıntısının da Karacaören üzerinden Muğla bağlantı yolu olduğunu kaydeden Tin, “Bu yolumuzun Denizli sınırları içerisindeki kısmını tamamladık. Muğla kısmında kalan bölümün bitirilmesi için de yine çalışacağız. Bu yolun kısa zamanda bitirilmesi bizim içinde önemli. Beyağaç bu yol üzerinden Muğla merkeze 55 kilometre sonra ulaşmış olacak. Burada vatandaşlarımız ürettiği ürünleri bu yol üzerinden Muğla pazarına çıkaracağı gibi turizm noktasında da önemli bir katkı sağlanacak. Doğal cennet Beyağaçımızın doğa turizmi noktasında gelişimi bu yol üzerinden sağlanacak. Ayrıca diğer bir yolumuz da Beyağaç-Köyceğiz arasında. Bu yolumuzun alt yapısı da hazır. Asfaltlanması noktasında gereken tüm desteğin gelmesini sağlayacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı