REKLAMI GEÇ

Vatan adayları Bekilli’de

Vatan adayları Bekilli’de

Vatan Partisi Denizli Milletvekili Adayları Mustafa Güleç ve Mehmet Gital, Bekilli ve mahallelerinde yurttaşlar ile buluştu, üreten bir Türkiye için Gümrük Birliği’nden çıkılacağını ve üretimin destekleneceğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ekim 2015 Çarşamba, 17:17

denizli-vatan-partisi-yesiloba-ic-1Vatan Partisi Denizli Milletvekili Adayları Mustafa Güleç ve Mehmet Gital, Bekilli’yi ziyaret etti, mahallelerinde yurttaşlar ile bir araya geldi, kahve toplantıları gerçekleştirdi. Bekilli’nin Yeşiloba Mahallesi’nde gerçekleşen buluşmaya Mustafa Güleç’ in Yeşilobalı eşi Hatice Güleç de katıldı.

Yeşilobalı vatandaşlara seslenen Güleç, ” Ben köyünüzün damadıyım. Yıllardır verdiğim mücadeleyi çok iyi biliyorsunuz. Biz buraya daha önce de çok geldik. TEKEL özelleştirilirken sizleri uyarmaya gelmiştik. Yıllardır Vatan Partisi dışındaki bütün partiler sizlere Avrupa ve Amerika masalları anlatıp duruyor. Peki ne yapıyor o Avrupa ve ABD? İşte size TEKEL özelleştirilirken de söylemiştik. Gümrük Birliği denilen anlaşma ile bizi üretemez duruma getiriyor o Avrupa ve Amerika. Ben de üzüm üreticisiyim. Geçen sene üzümün kilosunu 50 kuruştan zar zor sattık. Üreticileri gümrük birliği yüzünden aracıların, tefecilerin kapılarına mahkum ediyorlar. Oysa TEKEL olsaydı, o aracılar ve tüccarların ürünlerimize biçtiği fiyatı beğenmediğimizde ürünümüzü götürür devlete satardık. Bu yüzden yıllardır söylüyoruz. Bizden başka da kimse söylemiyor. Vatan Partisi olarak Gümrük Birliği’nden çıkacağız ve köylümüze tarım desteği vererek köylümüzü kalkındıracağız” dedi.

Yeşiloba’dan sonra Üçkuyu Mahallesi’ne geçen Vatan Partisi heyeti, geniş katılımlı bir köy toplantısı gerçekleştirdi. Burada konuşan Milletvekili Adayı Mehmet Gital, “PKK yerine Vatan Partisi’ni meclise sokarsanız; çalışan, üreten milli bir hükümetin yolunu açmış olursunuz” dedi.

Vatan adayları Yeşiloba ve Üçkuyu Mahallesi halkından 1 Kasım seçimlerinde destek sözü aldı.

denizli-vatan-partisi-yesiloba-ic

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı