REKLAMI GEÇ

Vatan adayları Honaz’da halkla buluştu

Vatan adayları Honaz’da halkla buluştu

Vatan Partisi Denizli Milletvekili adayları Honaz’ı ziyaret etti, vatandaşlarla buluştu. Milletvekili Adayı Mustafa Güleç, Türkiye’nin kuşatma altında olduğunu belirterek, AKP iktidarının ABD tarafından ülkeyi bölmek için göreve getirildiğini öne sürdü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ekim 2015 Pazartesi, 09:13

Vatan Partisi Milletvekili Adayları Mustafa Güleç ve Mahmut Pak, Honaz’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Adaylara Honaz İlçe Başkanı Ahmet Gündüz de eşlik etti. Honaz halkının yoğun ilgisiyle karşılanan Vatan adayları, vatandaşlarla sohbet etti, esnafların sorunlarını dinledi.

denizli-vatan-partisi-milletvekili-adaylari-honaz-da-ic

ÜLKENİN İÇİNDE BULUNDUĞU DURUMU ANLATTILAR
Türkiye’nin kuşatma altında olduğunu belirten Mustafa Güleç, AKP iktidarının ülkeyi bölmek için 2002 yılında ABD tarafından iktidara getirildiğini öne sürdü. Güleç, “Yine ülkeyi bölmek amacıyla çözüm süreci uydurdular. AKP bu süreç ile ülkenin bölünmesine zemin hazırladı. Muhalefet partileri de tüm bu yaşananları izlemekle yetindi., Bir tek Vatan Partisi bu sürece karşı durdu” dedi.

denizli-vatan-partisi-milletvekili-adaylari-honaz-da-ic-1

DİMDİK AYAKTA DURDUK
Ergenekon ve Balyoz gibi Türk Ordusu ile Vatan Partisi’ ne karşı yapılan kumpaslara karşı dimdik ayakta kaldıklarını ve ülkeyi böldürtmediklerini aktaran Güleç, ayrıştırılmaya çalışılan ülkenin ekonomisinin de bütünlük göstermeyeceğini ve dışa bağımlı olacağını kaydetti.

denizli-vatan-partisi-milletvekili-adaylari-honaz-da-ic-2

SORUNLARINIZI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ
Esnafların ve vatandaşların sorunlarını yakından bildiklerini ve takip ettiklerini dile getiren Güleç, tüm sorunların çözümünde tek adresin Vatan Partisi olduğunu anlattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı