REKLAMI GEÇ

Vatan Partisi adayları Kaleiçi’nde

Vatan Partisi adayları Kaleiçi’nde

Vatan Partisi Milletvekili adayları seçimlere kısa süre kala vatandaş buluşmalarını sürdürüyor. Kaleiçi’nde vatandaşlar ve esnaflar ile bir araya gelen Vatan adayları, partinin politikalarını anlattı, destek istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ekim 2015 Salı, 15:34

Vatan Partisi Denizli Milletvekili Adayları Füsun Özçelik ve Mehmet İyice Kaleiçi’ni ziyaret etti, esnaflar ile tek tek görüştü, destek istedi. Vatandaşların en fazla terör olaylarından yakındığı buluşmalarda Vatan Partisi’nin teröre bakışını anlatan Mehmet İyice, yeniden Cumhuriyet Meclisi’nin kurulması gerektiğini söyledi.

İyice, “Sömürgeci devletlerin projelerini yürütmesi için kurulan AKP, ülkemizi üretmeyen, dışa bağımlı ve borçlu hale getirdi. 2000li yılların başında neredeyse bitme noktasına gelen PKK terörü bugün topraklarımızın altına mayın döşüyor. Sınırlarımız kevgire döndü, başka ülkelere terör ihraç eder olduk. Ekonomide Kemal Derviş modeli savunularak, PKK ile masaya otururuz denilerek AKP yıkılmaz. Artık iktidarıyla muhalefetiyle çözümsüz olan bu meclisi yeniden Cumhuriyet Meclisi haline getirmenin yolu milli güçleri büyütmektir. Daha iktidara gelmeden Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nden çıkarttığı kararla tüm emperyalist güçlere meydan okuyan Vatan Partisi bu işi çözecektir. Bugün görevimiz Vatan Partisi’ni büyütmektir” dedi.

Vatan Partisi adaylarını sıcak bir ortamda karşılayan Kaleiçi esnafı 1 Kasım’da destek sözü verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı