REKLAMI GEÇ

Vatan Partisi adayları Tavas’ta

Vatan Partisi adayları Tavas’ta

Vatan Partisi Denizli Milletvekili adayları vatandaşlarla buluşmalarını sürdürüyor. Adaylar, Tavas’ta halkla bir araya geldi, Türkiye’nin içine düştüğü çıkmazı anlattı, çözümün milli hükümetten geçtiğini anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ekim 2015 Pazar, 10:38

1 Kasım seçimleri öncesi Vatan Partisi Denizli’yi karış karış dolaşmaya devam ediyor. Vatan Partisi Denizli Milletvekili Adayları Mehmet İyice ve İbrahim Cüneyt Doğan Tavas’ta pazarları ve kahveleri ziyaret etti. Esnafın derdini dinleyen, halka çözümlerini anlatan adaylar Türkiye’yi içine girdiği çıkmazdan ancak milli bir hükümetin çıkarabileceğini vurguladı.

denizli-vatan-partisi-turkiyemizi-terorden-ancak-milli-hukumet-kurtarabilir-ic

“VERDİĞİM OYLA GURUR DUYUYORUM”
Tavas merkez çay bahçesi ve ilçe pazarı ziyaretlerinin yanı sıra Kızılcabölük pazarında ve Vakıfköy ile Karahisar köy kahvelerinde çalışma yürüten Vatan Partisi ilgiyle karşılandı.

Vakıfköy ziyaretleri sırasında Vatan Partisi Milletvekili Adaylarını gören bir esnaf; “Vakıfköy’den 7 oy çıkardık. Bu güne bakınca 7 Haziran’da verdiğim oyla gurur duyuyorum. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara karşı verilen bu büyük mücadele oyla ölçülmez. 7 Haziran’da 7 oy aldık, 1 Kasım’da 27 oy ardından 57 oy alacağız ve böyle böyle büyüyeceğiz” dedi.

denizli-vatan-partisi-turkiyemizi-terorden-ancak-milli-hukumet-kurtarabilir-ic-1

VATAN PARTİSİ’Nİ ZOR ZAMANLARA HAZIRLAYACAĞIZ
Ziyaretler sırasında halkın sorularını yanıtlayan Vatan Partisi Denizli Milletvekili Adayı İbrahim Cüneyt Doğan, “Artık hepimiz hayatımızda hissetmeye başladık, Türkiye bir krizin ortasındadır. Hem büyük bir ekonomik kriz hem de siyasi kriz ile karşı karşıyayız. Bu süreçten ülkeyi emperyalistlerin işbirlikçileri kurtaramaz, arkasına terör örgütü PKK’yı alanlar kurtaramaz. Bu süreçten ülkemizi ancak Atatürk devrimcileri kurtarabilir. Onun için Ergenekon tertiplerini yıkan, sözde Ermeni soykırımı yalanlarını bozan Vatan Partisi’ni zor zamanlara hazırlamak, güçlendirmek zorundayız. Halkımızın vereceği her oy bunun için çok önemlidir. Tavaslı hemşehrilerim vatanımızın bütünlüğü, milletimizin dirliği için üstüne düşeni yapacaktır” dedi.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı