REKLAMI GEÇ

Vatan adayları Bekilli’de

Vatan adayları Bekilli’de

Vatan Partisi Denizli Milletvekili adayları Mustafa Güleç ve Mehmet Gital, seçim çalışmalarını Bekilli’de sürdürdü. Pazarcılarla sohbet eden Vatan Partisi adayları sorunları dinledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ekim 2015 Çarşamba, 16:08

Seçime sayılı günler kala çalışmalarını yoğunlaştıran Vatan Partisi Milletvekili adayları vatandaşlarla buluşmalarını sürdürüyor. Bekilli’yi ziyaret eden Vatan Partisi Denizli Milletvekili adayları Mustafa Güleç ve Mehmet Gital, vatandaşlarla sohbet etti, pazarcıların sorunlarını dinledi.

GÜMRÜK BİRLİĞİ BİZİ AVRUPA KAPILARINA MAHKUM ETTİ

Milletvekili adayı Mustafa Güleç, Gümrük Birliği anlaşmasıyla Türkiye’nin Avrupa kapılarına mahkum edildiğini anlattı. Gümrük Birliği yüzünden Türkiye’nin pamuğunu, tütününü, pancarını, üzümünü Avrupa’dan ithal ettiğini belirten Güleç, Türk üreticilerinin üretemez hale getirildiğini kaydetti.
Vatan Partisi iktidarında Gümrük Birliği’nden çıkılacağını ve Türk üreticisinin Avrupa kapılarına mahkum edilmeyeceğini dile getiren Güleç, sorunların kısa sürede çözümü için destek istedi.

ADAYLAR BEKİLLİ’NİN MAHALLELERİNİ DE ZİYARET ETTİ

Bekilli merkezde pazaryeri ziyaretlerinin ardından mahalleleri de gezen Vatan Partisi Denizli Milletvekili adayları Mustafa Güleç ve Mehmet Gital, halktan yoğun ilgi gördü.
Bekilli halkından üreten Türkiye’yi yeniden inşa etmek için destek sözü olan Güleç ve Gital, Vatan Partisi Bekilli İlçe Merkezi’nde partililer ile de bir araya geldi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı