REKLAMI GEÇ

Vatan’ın adayı çarşı pazarın nazbını tutuyor

Vatan’ın adayı çarşı pazarın nazbını tutuyor

Vatan Partisi ikinci sıra milletvekili adayı Yadigar Özen, politikaya iyice ısındı. Pamukkale Üniversitesi Fizik Bölümü’nden mezun olan Özen, 7 Haziran’da olduğu gibi, 1 Kasım için de yoğun tempoda çalışıyor. Bazen yolda yürürken halkın arasına karışan genç milletvekili adayı, bazen de çarşı – Pazar dolaşıp halkın nabzını tutuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ekim 2015 Pazar, 18:20

Vatan Partisi milletvekili adayları, seçim çalışmalarına kent merkezi ve ilçelerde devam ediyor. Pazar, kahve, esnaf ziyaretlerine aralıksız devam eden adayların arasında Denizli’nin en genç milletvekili adaylarından Yadigar Özen de bulunuyor.

Birinci sıra adayı Mustafa Güleç ile birlikteKınıklı, Karaman, Yenişehir, Umut-2 pazarlarını ziyaret eden Özen, “Ben de çiftçi bir ailenin kızıyım, ailelerimiz onlarca emek verip bizleri okutuyor ama artık diploma sahibi olmak hiçbir işe yaramıyor. Ülkemiz diplomalı işsizle doldu. Gençlik olarak geleceğimiz için bizim de mecliste olmamız gerekiyor. Üreticimizin yüzünün gülmesi, gençlerimizin geleceğe güvenle bakabilmesi için Vatan Partisi’ne desteğinizi istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı