REKLAMI GEÇ

Sağlıklı bir cilt için bu uyarıları dikkate alın

Sağlıklı bir cilt için bu uyarıları dikkate alın

Düğün için hazırlıklarınızı yaptınız, gelinliğiniz hazırlandı, mekan tercihiniz tamam. Peki bu özel güne cildiniz hazır mı? En özel gününüze nasıl hazırlanmanız gerektiğini, makyajın ardından zarar gören cildin nasıl korunacağını, mevsim değişikliklerinin yarattığı olumsuzlukları ortadan kaldırmanın yollarını Sena Eczanesi Sahibi Mukaddes Başdil‘e sorduk. Başdil Denizlihaber.com okurlarına çok önemli tüyolar verdi, hangi sorunla nasıl baş edileceğini anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Nisan 2016 Pazartesi, 08:23

Günün verdiği yorgunluk ve güzel görünmek için yapılan makyajların ardından yorgun bir cilt görünümünü hiçbir kadın sevmez. Bu görünümden kurtulmak için de farklı yollar denenir. Bazı bayanlar kimyasal ürünlerden umut bekler, bazıları da doğal ürünleri tercih eder. Cildinin daha sağlıklı kalması ve güzel görünmesi için arayış içine giren bayanlara özel bir çalışma hazırladık. Doğal makyaj ürünlerinin ve doğal kremlerin adresi olan Sena Eczanesi Sahibi Mukaddes Başdil’e hem makyaj yapıp hem de cildin sağlıklı kalmasının nasıl sağlanabileceğini sorduk. İşte bu işin püf noktaları.

denizli-mukkades-basdil-guzellik-tuyolari-3

DOĞAL DİYEBİLECEĞİMİZ ÜRÜN SATIŞI YAPAN BİR MARKA ÖNEREBİLİR MİSİNİZ?
Tabi ki. Pharmaceris, problemli ciltlerin her türlü bakımını yapmak üzere tasarlanmış bir eczane cilt bakımı ürünleri markasındır. Pharmaceris, uzman ekibi, dermatolojik çözümleri gelişmiş kozmetik formüller ile birleştirerek başa çıkması en zor cilt tiplerinin ihtiyaçlarını dahi karşılayan ürünler geliştirmişlerdir. Ürünlerin tamamı dermatologlarca test edilmiş ve bazı serilerde bağımsız araştırma enstitülerinde alerjiye yatkın hassas cilde sahip gönüllü denekler üzerinde klinik testler de yapılmıştır. Pharmaceris dermo kozmetikleri cilt için hem uygun bakım hem koruma sağlar. Farklı dermatolojik faktörlere hitap eden uzman ürün serilerimiz tüm cilt tipleri için etkin cilt bakımının ABC’sini sunar.

PEKİ, ALERJİK VE HASSAS CİLTLER İÇİN DERMO BAKIM ETKİSİ NEDİR?
Pharmaceris A, alerji ve tahrişlere meyilli aşırı hassas cildin günlük bakımı için geliştirilmiş kapsamlı ve etkili bir dermo kozmetik serisidir. Bu serideki yenilikçi ürünler, cildin bağışıklık sisteminin işlevini düzenleyerek tahrişleri rahatlatmaya yardımcı olmaya yarayan gelişmiş IMMUNO-PREBIOTICTM ve LEUKINE-BARRIERTM formüllerine dayalıdır. Cilt hassasiyetinin azaltılması için koruyucu fizyolojik kutanöz mikro flora gelişimini desteklerler. Aşırı hassasiyetten doğan cilt tahrişlerini, kızarıklığı, kaşıntı ve yanma hissini etkin bir şekilde önleyerek cildin sağlıklı ve güzel görünmesini sağlarlar. Ayrıca alerjen ve parfüm içermez.

Kuru ve çok kuru ciltler için dermo bakımı için ise pullanmaya ve tahrişe, atopik dermatite meyilli, kiri, çok kuru ve susuz cildin günlük bakımı için geliştirilmiş uzman bakım serisidir. Aktif emoloyanların sinerjik faaliyetine bağlı olarak ürünler cildi derinlemesine nemlendirir, esnek ve yumuşak kılar. Özenle seçilmiş yatıştırıcı etkiye sahip içeriğiyle cildi yumuşatarak en kuru ciltleri dahi yumuşatır. Pharmaceris E serisi ürünler Ldz Tıp Fakültesi Dermatoloji ve Pediatrik Dermatoloji Kliniğince tavsiye edilmektedir. Yüksek tolerans ve etkinlik. Klinik ve dermatolojik olarak test edilmiştir.

denizli-mukkades-basdil-guzellik-tuyolari-1

YÜZDEKİ MAKYAJI SİLERKEN BESLEYİCİ ÖZELLİK TAŞIYAN BİR ÜRÜN ÖNEREBİLİR MİSİNİZ?
Öncelikle şunu söylemek istiyorum en etkili bakım en pahalısı olmak zorunda değil. Ürünlerin etkinliğini düzenli kullanımla perçinlemek adına NUXE PARIS markası bulunuyor. Her zaman ürünlerin keyif veren dokulara, etkileyici isimlere ve çekici kokulara sahip olmasına özen gösterir. Ürünlerde doğal aktif içerikleri kullanılıyor. Paraben, mineral yağ ve hayvansal madde kullanılıyor. Ürünler gözenekleri tıkamıyor. Komedojenik değil. Ayrıca yüksek güvenlik ve etkinlik için ürünler Fransız Sağlık bağımsız laboratuarlarda test ediliyor.

ÜRÜN İÇERİSİNDE GÜL YAPRAKLARINDAN OLUŞAN YÜZ VE MAKYAJ TEMİZLEYİCİLER BULUNUYOR. BUNLARIN YARARLARINI ANLATIR MISINIZ?
Ürün gül yaprağı makyaj temizleme sütü, cilt kuruluğunu önleyerek makyajı temizler, arındırır. Lotion Tonique Douce ile birlikte kullanımı önerilir. Gül yaprağı hassas tonik losyonu ise yatıştırır, ferahlatır ve makyaj temizliğini tamamlar. Alkol içermez. Makyaj Temizleme Sütü’nden sonra kullanımı idealdir. Ürünün gül yaprağı temizleme köpüğü de bulunuyor. Bu da Ölü hücreleri ve kirleri giderirken cilt dokusunu düzenler. Cilt dokusunu sıkılaştırır ve nazikçe arındırır.

denizli-mukkades-basdil-guzellik-tuyolari-4

YÜZ, VÜCUT VE SAÇLARIN GÜZELLİK SIRLARINI ANLATIR MISINIZ?
Nuxe’un kült ürünü bulunuyor. Yüz, günlük bakım kreminizin içerisine birkaç damla Huile Prodigieuse karıştırarak kullanabilirsiniz. Cildinizi daha yumuşak hissedeceksiniz. Vücut, omuzlarınıza, göğsünüze, bacaklarınıza uygulayın. Ayrıca saçlarınıza da uygulayabilirsiniz. Saçlarınızın hacimli görünüm elde etmesi için diplere gelmeyecek şekilde tüm saçınıza uygulayın.

HEM MAKYAJ YAPIP, HEM DE CİLDİ BESLEYECEK OLAN BİR YÖNTEM VEYA ÜRÜN ÖNERİR MİSİNİZ?
Birkaç ürün söyleyebilirim. Hem cildinizi korur hem de güzelliğinizden hiç bir şey eksik etmeyecek ürünleri şöyle anlatabilirim. Mineral Wear sıkıştırılmış pudra, ekstra hassas ve sivilcelenmeye yatkın cilt tipleri için uygun bir ürün olduğu kanıtlanmış. Homojen ve kusursuz bir görünüm sağladı bilgiler içerisinde yer alıyor. Ayrıca kireçli ve kuru bir görüntü bırakmadan doğal bir görünüm elde edebilirsiniz.

Mineral Wear likit fondöten ise yüksek performanslı kapama özelliği ile maske hissi vermeden doğal ve kusursuz bir görünüm sağlar. Talk içermez. A, E vitaminleri ve doğal antioksidanlar ile cildinizi korumaya yardımcı olur. Nude Wear Aydınlatıcı Fondöten, likit ve hafif formülü cildi nazikçe sarar ve pürüzsüz şeffaf bir kapama sağlar. İçeriğinde bulunan ışık yansıtıcı pigmentler ile cildi parlak ve ışıltılı bir görünüme kavuşturur. Concealer, fondöten, aydınlatıcı hafif kolay kullanım sağlayan formülü cilt yüzeyinde bulunan kusurları ve renk eşitsizliklerini anında ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Cilde doğal bir şekilde pürüzsüz ve aydınlık bir görünüme kavuşturur.
Nude Wear aydınlatıcı palet ve allık içeriğinde bulunan yansıtıcı nude pigmentler cilde canlı ve doğal bir görünüm kazandırır. Mükemmelleştirici çok renkli nude allık tonları cilde sağlıklı ve parlak bir görünüm kazandırır.

MİNERAL WEAR BB SETİNDEN DE BİRAZ BAHSEDER MİSİNİZ?
Physıcıans Formula super BB setinde yer alan pata krem cilde kolayca uygulanır ve kusursuz bir görünüm bırakır. Concealer ise koyu gözaltı halkaları, şişkinlik, kızarıklık ve düzensiz cilt tonu görünümünü gidermeye yardımcı olur. Pudrası da hafif formüllü pudra, cildi korumaya yardımcı olurken, cilt bakımı ve makyaj performansını bir arada sunar.
Super BB’nin yanak ve dudak balm için ürettiği ürün ise cildi nemlendirip parlatırken, dudakların ve yanakların doğal ve parlak renginin ortaya çıkmasını sağlar.

denizli-mukkades-basdil-guzellik-tuyolari-5

BAYANLAR KAPATICI ÜRÜNLERE ÖZEL İLGİ GÖSTERİR. BUNUN İÇİN BİR ÖNERİNİZ VAR MI?
RX kapatıcı ürünü bulunuyor. 12 saate kadar etkin formülü ile kızarıklıkları, doğum izlerini, yaşlılık lekelerini, çürükleri, benleri ve hiperpigmentasyon izlerini, maske hissi bırakmadan kapatma özelliğine sahip.
Ayrıca Happy booster allık olarak adlandırılan ürün canlı ve enerjik tonları ile sağlıklı bir parıltı yaratır. İçeriğinde bulunan menekşe özlerinin verdiği koku, yumuşak dokusu ve dikkat çekici renkleri ile mutluluk hissi sağlar.
Eminim hanımlar dudak dolgunlaştırıcı hakkında da bilgi almak ister. Dudak Dolgunlaştırıcı Lip Gloos İçeriğinde yer alan hyluronik asit, Tri-peptid ve patetli içerik ınstaplump ile 60 saniye içerisinde daha dolgun dudaklara sahip olabileceklerini de sizin yolunuzla aktırmış olalım.

 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı