REKLAMI GEÇ

Gökalp Züccaciye evinizi tamamlıyor

Gökalp Züccaciye evinizi tamamlıyor

50 yıldır mobilya ve beyaz eşya sektöründe yeni evlenenlerin yuvalarını kuran Gökalp Mobilya, züccaciye ürünleriyle de sıcak aile sofralarına damga vuruyor. Gökalp, kaliteli markaları cazip fiyatlarla sunuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Mart 2015 Cuma, 13:03

Gökalp Mobilya, züccaciye ve hediyelik eşyada da evleneceklere, evini yenileceklere birçok seçenek sunuyor.

gokalp-ic-7

Öyle ki, marka ve desen çeşitliliği başınızı döndürebilir, tercih yapmakta zorlanabilirsiniz. Zor olanı onca çeşidin arasından tercih yapmak. Ödeme ise oldukça kolay. Gökalp Züccaciye ürünlerinde sözde değil, gerçek indirimler ve bütçenizi zorlamayacak taksit kolaylıkları sağlanıyor.

ÖNCE SAĞLIĞINIZ!

Gökalp Züccaciye, vitrinine koyacağı ürünleri seçerken, sağlık konusunda oldukça titiz ve seçici davranıyor. Bu nedenle sağlıklı yapışmaz health-environment teknolojisiyle üretilmiş tavalar satılıyor.
Kalite standartlarına uygun olarak üretilen seramik ile yanmaz yapışmaz tava ve tencereler, PFOA, kurşun ve kadmiyum içermiyor.

gokalp-ic-8

Seramio sağlıklı seramik tencere grubu da Gökalp Züccaciye’nin sağlık konusundaki hassasiyetinin göstergesi. Çizilmelere karşı dayanıklı yapısıyla Greblon seramik kaplama olan sağlıklı seramik tencereler, uzun ömürlü kullanım imkanı sunuyor.

Serena tencere seti çizilmelere karşı dayanıklı yapısıyla yemek pişirirken büyük kolaylık sağlıyor. Yanmaz yapışmaz iç yüzey sayesinde kolayca temizlenebilen Serena ile yaptığınız yemekler hem kıvamında olacak, hem de ailenize gönül rahatlığıyla yedirebileceksiniz.

gokalp-ic-5

GOLDMASTER GARANTİLİ PORİO ÜRÜNLERİ
Gökalp Züccaciye’de Porio ürünleri GoldMaster güvencesiyle evlerinize güzellik ve sadelik katacak. Porio, ürün gruplarındaki son moda, zengin ürün çeşidi Gökalp Züccaciye’de müşterinin beğenisine sunuluyor. İtalyan tasarımının modern ve sıra dışı çizgilerini taşıyan Porio ürünleri en yeni modelleri ile 2015 yılına damgasını vuracak.

gokalp-ic-9

Eğer şık sofralarınız olsun istiyorsanız, mutlaka Gökalp Mobilya’nın Bayramyeri Demirciler Caddesi 467 Sokak No:3’deki mağazasına uğrayın. Onlarca farklı seçenek ve her zevke uygun modelleri detaylı bir şekilde incelemek istiyorsanız GOLMASTER ZÜCCACİYE sayfasını tıklayın!..

 

gokalp-ic-3

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı