REKLAMI GEÇ

Ayrıcalıklı bir düğün için Park Dedeman Denizli

Ayrıcalıklı bir düğün için Park Dedeman Denizli

Evlilik kararı alan çiftlerin hayalini kurduğu organizasyondur düğün. Her şey kusursuz olmalı, başta genç çift olmak üzere tüm davetliler gece boyunca gönüllerince eğlenmeli, bu özel anı daha da özel kılmalı. İşte bu aşamada düğün için seçeceğiniz mekan ön plana çıkıyor. Dedeman Park Denizli, sizin en güzel gününüzü kusursuz hale getirecek her detayı düşündü. Nezih bir mekanda, profesyonel ekiplerin eşsiz hizmetiyle dünya evine girmek istiyorsanız Dedeman Park sizi çağırıyor. Dedeman Park Denizli’de düğün, erken rezervasyon indirimleri, kişiye özel temalar ve sürpriz ikramlar ile şimdi daha ayrıcalıklı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Nisan 2016 Perşembe, 08:30

Açılışından bu yana 175 düğün, kına, nişan organizasyonu ile birlikte 27 bin davetliye ev sahipliği yapan Park Dedeman Denizli, davetinizin başlangıcından bitimine kadar her aşamada ayrıcalıklı olduğunuzu hissettiriyor. Modern ve klasik temaların harmanlandığı, şıklık ve kalitenin hakim olduğu kolonsuz ve aydınlık 500 metrekareden oluşan, 430 misafir kapasiteli salonunda ya da 400 kişi kapasiteli bahçesinde mükemmel bir düğün hayal eden çiftleri bekliyor.

denizli-dedeman-otel-evlilik-ekip-dedeman-2

DEDEMAN’DA SİZE ÖZEL HANGİ KAMPANYALAR BEKLİYOR
Park Dedeman Denizli Genel Müdür Seher Gökçe, çiftlerin en özel günleri için tüm detayları düşündükleri organizasyonlar planladıkların söyledi. Evlilik hazırlığı yapan çiftlere müjdeli bir haber de veren Gökçe, erken kış düğünleri için 31 Mayıs 2016’ya kadar yapılan sözleşmelerde yüzde 10 indirim imkanı sunduklarını ifade etti.

denizli-dedeman-otel-evlilik-dugun-salonu-kina

PROFESYONEL EKİPTEN, PROFESYONEL HİZMET
Profesyonel bir ekip ile çiftlerin özel günlerine en güzel hizmeti sunmak için çalıştıklarını belirten Gökçe, “Kişibaşı 35 TL’den başlayan fiyatlar ile mini ikramlı, kişibaşı 55 TL’den başlayan fiyatlar ile yemekli düğünlerimiz mevcut. 1 Temmuz- 31 Aralık tarihleri arasında 200 kişi ve üzeri düğün organizasyonlarında mini ikramlı meşrubatlı after party de ücretsiz” dedi.

denizli-dedeman-otel-evlilik-dugun-salonu-after-party

PARK DEDEMAN DENİZLİ DÜĞÜN PAKETİ
Denizli Dedeman Park Otel’in düğün özel paketlerinin bulunduğunu anlatan Gökçe, “500 m2 büyüklüğünde, kolonsuz ve aydınlık zarif balo salonumuz bulunuyor. Düğün yemeğinin otelimizde gerçekleşmesi durumunda nikah organizasyonu için ücretsiz salon veya bahçe kullanımımız var. Çifte Özel ‘Wedding Planner’ hizmeti de veriyoruz” dedi.

Düğün hazırlığında olan ailelerin otelde hazırlanmaları için bir oda temin ettiklerini dile getiren Gökçe, bu odanın ücretsiz olduğunu kaydetti. Gökçe, “Çiftimiz için özel hazırlanmış balayı odamız mevcut. Odaya özel süslemelerimiz oluyor. Ayrıca çiftin odasına şarap, meyve ve çerez ikramını da ücretsiz sağlıyoruz” dedi.

denizli-dedeman-otel-evlilik-dugun-yemegi

Düğünden sonra yeni çiftlere 2 kişilik kahvaltı verildiğini, arzu etmeleri halinde oda servisiyle jest yaptıklarını vurgulayan Gökçe, düğün öncesinde gerçekleştirecek olan nişan ve kına davetlerine özel % 15 indirim fırsatının da olduğunu ifade etti.

denizli-dedeman-otel-evlilik-dugun-salonu-ic

AKRABA İNDİRİMİ
Park Dedeman Denizli yeni evli çiftlere en uygun fiyatlar ile dönüş yapmak için sınırları zorluyor. Evlilik paketi içerisinde bulunun akraba indirimi hakkında bilgi veren Gökçe, “Otelimizde nişan, kına ve düğün yapan çiftlerin yakın akrabalarından bizi tercih edenlere yüzde %10 akraba indirimi uyguluyoruz. Ayrıca çiftin 1. yılında iki kişilik akşam yemeği de bizden. Ücretsiz vestiyer, kablosuz internet hizmeti ve 2 kişilik menü tadımı ile koordinasyon toplantısı da mümkün” dedi.

denizli-dedeman-otel-evlilik-ekip-dedeman-1

DEDEMAN HER ADIMDA YANINIZDA
Park Dedeman Otel çiftlerin birlikteliğinde atılacak her adıma kapılarını sonuna kadar açıyor. Düğün öncesi partiler ve kız isteme törenlerini de bünyesinde oluşturan Dedeman Park Otel, damatlar için sıra gecesi ve kadınlara özel gece organizasyonu da sunuyor. Damatlar için hazırlanan sıra gecesi için Urfa’dan özel ekip getiriliyor.

denizli-dedeman-otel-evlilik-dugun-salonu-kir-nikahi

PARK DEDEMAN DENİZLİ İLETİŞİM:
Adres:Karşıyaka Mahallesi , 2394 Sokak , No:4 20175 PAMUKKALE/ DENİZLİ
Telefon: (258) 268 80 00
Fax: (258) 251 44 22
Email: denizli@dedeman.com

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı