REKLAMI GEÇ

Mükemmel gelinlik arayanların adresi Bluevera

Mükemmel gelinlik arayanların adresi Bluevera

Düğün sezonuyla birlikte mutlu bir yuva hayaBLUEVARA ESİLA GELİNLİK’E ULAŞMAK İÇİN Adres: Yunus Emre Mahallesi, 6427 Sokak, No: 2-A TELEFON:0 258 213 04 00 – 0533 939 22 20li kuran genç kızların gelinlik seçme telaşı da yaklaştı. Denizlihaber.com, okurları için gelinlik modelleri, gelinlikte 2016 modası, öne çıkan özellikler konusunda kapsamlı bir araştırma yaptı. Gelinlikte dünya markası olan Bluevera Gelinlik Denizli Bayisi Zeliha Bursalı Bozkurt ile gelinlik üzerine her şeyi konuştuk. Düğün telaşındaki gelin adayları çok özel tüyolar veren Bozkurt’un çiftlere bir de sürprizi var. Bozkurt, Bluevera’dan gelinlik alan çiftlere Antalya Side’de bir haftalık balayı tatili hediye ettiklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Nisan 2016 Cuma, 08:32

Genç kızların hayalidir, beyaz gelinlik giymek ve dünya evine girmek. Küçük yaşlardan itibaren gelişen bu hayale yaklaşıldığında ise farklı bir telaş başlar. En güzel gelinliğe sahip olmak ister genç kızlar. Yaşamlarının dönüm noktası olan düğün törenlerinde peri gibi süzülmek, mutluluğa yelken açmak isterler.

Elbette kolay değildir gelinlik seçmek. Yüzlerce farklı model vardır önlerinde, hepsi ayrı güzeldir, kararsız kalınır, stres arttıkça artar. İşte tam bu aşamada, bu işin uzmanları devreye girer.

Denizli’de gelinliğin uzmanlarından biri de Bluevera Gelinlik Denizli Bayisi Zeliha Bursalı Bozkurt. Uzun yıllardır sektörde faaliyet yürüten Bozkurt, genç kızlar için çok özel tüyolar verdi, 2016 gelinlik modasında öne çıkan özellikleri anlattı.

denizli-bluevera-gelinlik-1

DOĞRU SEÇİMİ YAPMANIN TAM ZAMANI
Bluevera’nın tüm ürünlerinin çok özel olduğunu belirten Bozkurt, çok özel güne uygun ve kusursuz gelinlik isteyenleri davet etti. Gelin adaylarının gelinlik seçimi için belirli bir süreden önce harekete geçmesini tavsiye eden Bozkurt, bunun da 3 aydan az olmamasını önerdi. Yaklaşan düğün sezonu için gelinlik seçme konusunda en uygun zamanda olduğumuzu belirten Bozkurt, doğru seçimi yapmak için harekete geçmek gerektiğini söyledi.

denizli-bluevera-gelinlik-5

DETAYLARLA GÜZELLEŞEN GELİNLİKLER
2016 gelinlik modasına ilişkin bilgiler veren Bozkurt, “Koleksiyonlar bu sezon çok katlı etekler ve dantellerle dolu. Gelin adaylarının istekleri ise kabarık, prenses formları ve uçuşan romantik modeller içinde gidip geliyor. Tüm bunlar arasında en çok dikkat çeken şey ise detaylar. Bazen bir kemer, bazen bir işleme, bir saç aksesuarı ya da parıltı… Yani, gelinlik seçiminiz nasıl bir modelden yana olursa olsun, detayları öne çıkararak farklılaşmanız mümkün” dedi.

denizli-bluevera-gelinlik-2

2016 sezonunun en belirgin gelinlik trendlerini anlatan Bozkurt, “Üç boyutlu çiçek aplikeler, illüzyon efektleri, uçuş uçuş tüyler, kat kat tüller, dantelde İspanyol akımı, kol detayları, ekleme etekler ve uzun kuyruklar, zengin ve hacimli modeller, zarif ve dar silüetler ile toprak tonları öne çıkıyor” diye konuştu.

AKSESUAR SEÇİMLERİ DEĞİŞTİ
Birkaç sezondur çok sık görülen büyük formlu gelinliklerin bu yıl da olduğunu, ancak yerlerini biraz daha uçuşan ve romantik görünümlere bırakmaya başladıklarını dile getiren Bozkurt, “Son birkaç yıl içinde gelinlik modasında en çok aksesuar seçimlerinin değiştiğini söylemek mümkün. Kemerler daha aktif hale geldi örneğin. Bir gelin adayı bize geldiği zaman ona nasıl bir gelinlik giymek istediğini soruyor, onun istediği stile bir şekilde yaklaşıyoruz” dedi.

denizli-bluevera-gelinlik-3

UZMANIN UYARISINA KULAK VERİN
Gelinlik seçiminde yapılan en büyük hatanın modele ön yargıyla yaklaşmak olduğunu ifade eden Zelihe Bursalı Bozkurt, “Bu model bana yakışmaz demeyin. Hayatınızın en önemli kararını vereceğiniz ve sizin için unutulmaz bir anı olarak kalacak gelinliği seçerken, aklınızdaki modelin dışında bize, gelinlik uzmanlarına da mutlaka kulak verin. Bizim önerdiğimiz modelleri de mutlaka deneyin” dedi.

denizli-bluevera-gelinlik-4

BLUEVERA KALİTE İLE BİRLİKTE ANILIR
Bayisi oldukları Bluevera Gelinlik’in adının her zaman kalite ve güven ile anıldığını belirten Zeliha Bursalı Bozkurt, “Seçilen kumaş, aksesuarlar ve tasarım tamamen dünya markası Bluevera’ya özel. Gelin adayları mutlaka kendilerine en uygun gelinliği Bluevera’da bulabilir. Rüya gibi törende, peri gibi olmak isteyenleri mağazamıza bekliyoruz” dedi.

denizli-bluevera-gelinlik-7

GELİNLİK ALANA BALAYI SÜRPRİZİ
Bluevera Gelinlik’in yeni evlenenlere çok özel bir sürprizlerinin de olduğunu belirten Zeliha Bursalı Bozkurt, gelinlik için firmalarını tercih eden çiftleri balayına gönderdiklerini söyledi.

Bozkurt, “Gelinlik için bizi tercih eden çiftlerimizi, Antalya Side’de bir haftalık balayı tatiline gönderiyoruz. Onların mutluluklarını perçinleyecek bir katkıyı da biz yapmış oluyoruz” dedi.

BLUEVARA ESİLA GELİNLİK’E ULAŞMAK İÇİN
Adres:
Yunus Emre Mahallesi, 6427 Sokak, No: 2-A
TELEFON:0 258 213 04 00 – 0533 939 22 20

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı