REKLAMI GEÇ

Güzellik Uzmanı Saliha Kömür’den tüyolar

Güzellik Uzmanı Saliha Kömür’den tüyolar

Yıllarca hayalini kurduğunuz o büyük gün yaklaştı. O gün her şeyin daha güzel olmasını, cildinizin de ışıl ışıl, kusursuz görünmesini istiyorsunuz ve bir uzmana ihtiyacınız var. O zaman, Denizli’de uzun yıllardır hizmet veren, deneyimli güzellik uzmanı Saliha Kömür’den önerilerini okumadan, karar vermeyin.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mayıs 2016 Perşembe, 08:20

Her genç kızın hayali, o büyük günde her şeyin daha güzel olmasıdır. Ve o gün yaklaştıkça heyecan, düğün hazırlıklarının verdiği yorgunluk cildinizi de etkileyecektir. Beyaz gelinlik içerisinde ışıl ışıl ve kusursuz görünmeniz için düğün öncesinde yapmanız gerekenleri sizin için araştırdık.

denizli-saliha-guzellik-merkezi-5

Öncelikle kesinlikle bir uzmanın görüşüne başvurmalısınız. Bu işin eğitimini almış, tecrübeli güzellik salonlarını tercih etmenizde yarar var. Aksi halde olumsuz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Cilt bakımının cilt tipine ve yaş gurubuna göre değiştiğini belirten güzellik uzmanı Saliha Kömür, Denizli’de bu işi yapan çok yer olduğunu söyledi, doğru ve güvenilir salonların tercih edilmesini önerdi.

denizli-saliha-guzellik-merkezi-4

2 YIL EĞİTİM 4 YIL STAJERLİKTEN SONRA KENDİ İŞ YERİMİ AÇTIM
Güzellikle salonu açmak için 2 yıl İzmir’de eğitim aldığını, sonra 4 yıl işin uzmanı tecrübeli biriyle çalışarak kendini geliştirdiğini belirten Kömür, “Öncelikle insanlar güzellik konusunda bilinçlendirilmeli. Her güzellik salonunun ihtiyaçlarını karşılayamayacağını ve bu işin eğitimini alan kişilere gitmeleri gerektiğini bilmeliler. Güzellik salonlarında uygulama yapan kişilerin alanlarında uzman olması önemli. Günümüzde bu işi yapan çok fazla yer var ama doğru ve güvenilir yapan yer sayısı oldukça az. Güzellik uzmanları olarak bizlerin yaptığı uygulamalar hafife alınacak uygulamalar değil” dedi.

denizli-saliha-guzellik-merkezi-3

O BÜYÜK GÜNDE OLUMSUZLUK YAŞAMAK İSTEMİYORSANIZ…
Kömürcü, özellikle düğün hazırlıkları içerisinde olan genç kızları uyardı. O büyük günde olumsuzlukların yaşanmaması için, güvenilir ve işin uzmanı yerleri tercih etmelerini vurgulayan Kömür, “Genelde işin uzmanı yerler tercih edilmeli. Ama düğün hazırlıkları yapan genç kızlarımız özellikle dikkat etmeliler. O gün olumsuzluklarla karşılaşmamaları için, bu işi yapan kişinin eğitimli ve yeterli bilgi düzeyine sahip olması gerekiyor. Bunun için uzman belgesi olan kişiler tercih edilmeli” dedi.

DOĞAL GÜZELLİK ZOR ELDE EDİLECEK BİRŞEY DEĞİL
Beslenmesine dikkat eden, düzenli spor yapan ve günlük bakımına özen gösteren her kadının doğal güzelliği elde edebileceğini ifade eden Saliha Kömür, yalnızca düğün hazırlıkları yapan gençlere değil, yaz aylarının yaklaşması nedeniyle cilt bakımı konusunda da bilgi verdi.

denizli-saliha-guzellik-merkezi-2

İşte güzellik uzmanı Saliha Kömür’den cilt bakamı ile ilgili tavsiyeler:

“Cilt bakımı, hem yaş grubuna hem de cilt tipine göre değişiklik gösterir. Ergenlik döneminden itibaren güneş koruyucu kremler kullanılmasını tavsiye ediyoruz. Çünkü güneş yanığı ve güneş lekelerinden dolayı şikayete gelen çok sayıda genç kızımız var. Eğer şimdiden temkinli davranırlarsa ilerleyen yaşlarda daha rahat ederler. Orta yaş grubundaki bayanlar için ise özellikle yazın ağır fondötenlere ve kapatıcılara hiç gerek yok. Cildi mümkün olduğunca dinlendirmekte fayda var. Bir güneş koruyucu, bir rimel bir ruj iyi görünmek için yeterli.

denizli-saliha-guzellik-merkezi-1

DÜĞÜN İÇİN HAZIRLANIYORSANIZ
Düğün hazırlıkları bayan genç kızlarımız ise o gün ciltlerinin ışıl ışıl olmasını istiyorlarsa, bunun her şeyden önce gelen ve en basit yolu bol su içmekten geçiyor. Toksinlerden arınmak ve gerekli ışıltıya kavuşmak için en etkili ve ucuz yol bu. Günde en az sekiz bardak su içmelisiniz ve su içmeyi sevmiyor ve anlamsız buluyorsanız, aroma katması için limon dilimleri kullanabilirler. Ama tabiki diğer cilt bakımı için mutlaka bir uzman görüşüne başvurmalılar ve onların önerileri doğrultusunda cilt bakımını tamamlamalıdırlar.”

denizli-saliha-guzellik-merkezi-6

GELİN HAMAMI HİZMETİ
Düğün öncesi en önemli geleneklerden biri olan gelİn hamamı hizmetini de sunduklarını dile getiren Saliha Kömür, “Gelin hamamı geleneklerimizde olan özel bir tören. Bu geleneği sürdürmek isteyen Denizlili bayanları düğün öncesi ağırlıyor, o mistik havayı solumalarını sağlıyoruz. Gelin hamamı etkinliğinde sürprizler de konuklarımızı bekliyor” dedi.

İLETİŞİM İÇİN:
ADRES: Altıntop Mahallesi, Çaybaşı Caddesi NO: 43 Becer Apartmanı Kat: 1 D:2
TEL: 0 538 288 27 77

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı