REKLAMI GEÇ

Kına organizasyonunda Mah-i Nev farkı

Kına organizasyonunda Mah-i Nev farkı

Gelinin, doğal olarak da kız evinin en büyük streslerinden biridir kına gecesi. Daha doğru bir ifadeyle stres kaynaklarından biriydi. Denizli’de bir süre önce faaliyete başlayan Mah-i Nev, kına organizasyonunda tüm yükü üzerinizden alıyor, size de kına gecesinin keyfini yaşamak kalıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Nisan 2016 Perşembe, 08:33

Kına organizasyonu, evlilik yolunda ilerleyen çiftlerden gelinin en anlamlı etkinliklerinden biridir. Kına gecesinin kusursuz geçmesi, düğün öncesi hem çiftin, hem de ailelerinin stresten uzak bir şekilde düğüne odaklanmalarına imkan verir. Ancak, meşakkatli bir tören olan kına gecesi her genç kız için aynı tadı vermeyebilir.

Eğer siz de kusursuz bir kına gecesi organizasyonu istiyorsanız, uğramanız gereken adres Mah-İ Nev kaftan ve kına gecesi organizasyonu olmalı.

MASA SANDALYE KİRALAMIYORUZ, MUTLULUK VERİYORUZ
Mah-i Nev Kına Organizasyon şirketinin sahibi Hilal Serter, yaptıkları işin tam profesyonellik gerektiren bir alan olduğunu belirterek, “Biz masa sandalye kiralamıyoruz. Kaftanından ve abiyelerinden başlayarak, tüm organizasyonu üstleniyoruz” dedi.denizli-dugun-kina-organizasyon-mah-i-nev-6

KINA KAFTANIYLA BAŞLADIK
Denizli’nin en nezih bölgelerinden biri olan Çamlık’ta faaliyet yürüttüklerini belirten Hilal Serter, bu alandaki çalışmaya kına kaftanı ile başladıklarını söyledi. Kaftanların ilgi görmesinin ardından kendileriyle birlikte faaliyet alanlarını da geliştirdiklerini dile getiren Hilal Serter, “Kına kaftanı ile başlayan sektör yolculuğumuz önemli bir aşamaya geldi. Artık yalnızca kaftan değil, tüm organizasyonu üstleniyoruz” dedi.

denizli-dugun-kina-organizasyon-mah-i-nev-4

KAFTANLAR KENDİ TASARIMIMIZ
Kına kaftanlarının gecenin en önemli objelerinden biri olduğunu anlatan Hilal Serter, “Kaftan kumaş seçimiyle, çizgileriyle, tasarımıyla ve gelinin üzerinde görünümüyle çok önemli. Bu nedenle kaftana her zaman özel ilgi gösteriyoruz. Sunduğumuz tüm kaftanlar kendi ürünlerimiz” dedi.denizli-dugun-kina-organizasyon-mah-i-nev-2

KINA ORGANİZASYONU ZOR BİR SÜREÇ
Kına organizasyonunun masa-sandalye kiralamayla karıştırılmamasını isteyen Hilal Serter, “Bu uzun ve zor bir süreç. Kına adetlerimizde önemli bir yere sahip. Bu nedenle, hem genç kızın, hem de ailesinin bu önemli geceyi kusursuz bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz” dedi.

TÜM HİZMET ŞİRKETİMİZE AİT
Mah-i Nev olarak kına gecesi organizasyonu için genç çift ve ailesi ile bir araya geldiklerini ve yol haritası belirlediklerini dile getiren Hilal Serter, “Burada genç çift ve ailesinin ne istediğini, nasıl bir tören olmasını hayal ettiklerini öğreniyor, ardından da harekete geçiyoruz. Kaftan, taht, dans grubu belirleniyor, kına gecesinin yapılacağı mekan bu özel törene hazır hale getiriliyor. Bu süreçte aile ile bir çok kez bir araya geliyor, eksik olmaması için tüm detayların üzerinden bir çok kez geçiliyor” dedi.

denizli-dugun-kina-organizasyon-mah-i-nev-3

UYGUN FİYAT UYGULANIYOR
Kına organizasyonu ve malzemelerinin temininde uygun fiyatlar uyguladıklarını dile getiren Hilal Serter, “Düğün gibi meşakkatli bir sürece giren ailenin yanında olabilmek için imkanlarımız ölçüsünde destek veriyoruz. Örneğin kına kaftanı. Kaftan çok pahalı bir ürün. Bu nedenle satış yerine kiralama yöntemini uyguluyoruz. 3-4 bin liralık kaftanları çok uygun fiyatlarla kullanabiliyorlar. Bu da müşterimizin bütçesini zorlamıyor” dedi.

MAH-İ NEV’E ULAŞMAK İÇİN
ADRES: Çamlaraltı Mahallesi Ulus Caddesi no: 137 Çamlık-Denizli
TEL: 0 258 211 00 61 – 0 530 220 00 02
E-mail: hilal@mahinev.com.tr
Facebook: www.facebook.com/mahinev.organizasyon
Instagram: instagram.com/mahinev

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı