REKLAMI GEÇ

Odam mobilya ürün değil, huzur ve güven satıyor

Odam mobilya ürün değil, huzur ve güven satıyor

Evlilik ve yeni yuva kurma hazırlığında olan çiftlerin önemli telaşlarından biridir mobilya seçimi. Yeni yuvanın kusursuz olmasını ister, seçecekleri mobilyaların hem yaşamlarını renklendirmesini, hem de kolaylaşmasını beklerler. Evlilik hazırlığında olan, ya da evini yenileyeceklere Odam Mobilya’dan mesaj var. Odam Mobilya Denizli Mağaza Müdürü Murat Baytekin, Odam Mobilya’nın yeni nesil mobilyalarını görmeden karar verilmemesini istedi, “Biz ürün satmıyoruz, huzur ve güven satıyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Nisan 2016 Cumartesi, 08:25

Evlilik hazırlığı yapmak, yeni bir yuva kurmak zordur. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar hesaplamalı, planları gelecek üzerine kurmalısınız. Bu hazırlıkların en önemli bölümü de şüphesiz mobilya seçimidir. Seçeceğiniz mobilya hem yaşam alanınızı renklendirmeli, hem de yaşamınızı kolaylaştırmalı.

denizli-odam-mobilya-evlilik-3

30 YILLIK TECRÜBE
30 yılı aşkın süredir mobilya sektöründe hizmet veren Odam Mobilya, yolculuğa başladığı İnegöl’ün ardından İstanbul, Bursa, Antalya, Konya, İzmit ve son alarak da bir yıl önce faaliyete geçirdiği Denizli mağazası ile müşterilerini kaliteyle buluşturmayı sürdürüyor.

denizli-odam-mobilya-evlilik-12

İlk günkü heyecanla yollarına devam ettiklerini belirten Odam Mobilya Denizli Mağaza Müdürü Murat Baytekin, “Odam Mobilya 1986 yılında İnegöl merkezli kuruldu. 30 yıllık süreç içinde Türkiye’nin bir çok noktasına uzandık, kaliteyi kullanıcı ile buluşturduk” dedi.

denizli-odam-mobilya-evlilik-2

Denizli mağazasını bir yıl önce hizmete açmalarına rağmen başarılı bir süreci geride bıraktıkların anlatan Baytekin, “Bu kadar kısa süre içinde Odam Mobilya Denizli halkından layık olduğu ilgiyi gördü. Denizli Odam’ı, Odam da Denizli’yi tanıdı. Bu birlikteliğin uzun yıllar devam edeceğinin sinyalini ilk yıl içinde aldık” dedi.

denizli-odam-mobilya-evlilik-1

ODAM MOBİLYA’DAN YENİ NESİL MOBİLYALAR
İnegöl mobilyadan sektörün lokomotifi olduğunu belirten Baytekin, “Yeni Nesil Mobilyalar” sloganıyla çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

denizli-odam-mobilya-evlilik-11

İnegöl mobilya tasarımlarının her dönemde revaçta olduğunu ve sektörün amiral gemisi özelliğini koruduğunu anlatan Baytekin, “Hazır ürünlerin değişken özellikleri, müşteriye kendine özel tasarımlara ulaşma imkanı tanıyor. Tek amacımız, akılda kalan ürünler ortaya çıkarmak, kullanıcıyı bu ürünlerle buluşturmak. Sloganımız ‘Yeni nesil Mobilyalar’ ancak, her yaşa ve her yaşantıya uygun ürünleri Odam Mobilya’da bulmak mümkün” dedi.

FİYAT DEĞİL İNSAN POLİTİKASI
Odam mobilya olarak fiyat değil insan politikası üzerinde durduklarını dile getiren Murat Baytekin, “İlk günden beri bu anlayışı kendimize ilke edindik. Fiyat her zaman ikinci planda kaldı, kalmalı da. Biz müşterilerimizden önce mağazaya gelmelerini, mobilyalarımıza dokunmalarını istiyoruz. Düğüncülerden de beklentimiz bu. Tek tek ürün fiyatlarına göre karar vermek, toplamda elde edecekleri avantajları göz ardı etmeleri anlamına geliyor. Mağazamıza gelen müşterilerimizden bugüne kadarki deneyimlerini, yaşadıklarını bir kenara bırakmalarını istiyoruz. Zaten Odam Mobilya’nın ürünlerini bir kez gören, onlara dokunan vazgeçemez” dedi.

denizli-odam-mobilya-evlilik-8

ÖZEL GÜNLERDE ÖZEL KAMPANYALAR
Özel günlerde özel kampanyalar hazırladıklarını ve müşterilerine cazip imkanlar sunduklarını dile getiren Baytekin, “Özel gün kampanyaları beraberinde çok özel fırsatları da getiriyor. Müşterilerimiz bizi takip etsin, bu imkanları kaçırmasın” dedi.

denizli-odam-mobilya-evlilik-7

MÜŞTERİYİ KADERİYLE BAŞBAŞA BIRAKMIYORUZ
Satış kadar satış sonrası hizmetin de önemli olduğunu anlatan Murat Baytekin, “Ürünü sattıktan sonra müşterilerimizi kaderleriyle baş başa bırakmıyoruz. Satış sonrasında da Odam farkını görmeleri için elimizden gelen tüm imkanları kullanıyoruz. Bizden ürün alan müşterimizin ürün ile ilgili talepleri ve şikayetleri mümkün olan en kısa sürede gideriliyor” dedi.

denizli-odam-mobilya-evlilik-6

TÜRKİYE’NİN HER YERİNE NAKLİYE İMKANI
Satış ile birlikte nakliye imkanı da sunduklarını anlatan Odam Mobilya Denizli Mağaza Müdürü Murat Baytekin, “Yalnızca Denizli’ye, ya da mağazalarımızın bulunduğu illere hizmet vermiyoruz. Türkiye’nin herhangi bir yerinden gelip mobilya alabilir, mobilyaya sorunsuz ulaşabilirsiniz. Bu ulaşımda nakliye de firmamıza ait” dedi.

denizli-odam-mobilya-evlilik-5

İLETİŞİM İÇİN:
ADRES: Acıpayam Yolu, Süleyman Demirel Bulvarı NO: 8/A Pamukkale/Denizli
TEL: 0 (258) 212 12 69

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı