REKLAMI GEÇ

Özgören Yapı’dan özel kampanyalar

Özgören Yapı’dan özel kampanyalar

Denizli’de 25 yıldan beri hırdavat ve 15 yıldan beri de ankastre ve beyaz eşya sektöründe hizmet veren Özgören’den evlenecek ya da mutfağını değiştireceklere özel kampanya. Özgören Yapı, seçkin markaların geniş ürün yelpazesiyle evlenecek çiftlere ve evini yenilemek isteyenlere hizmet vermeye devam ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Mayıs 2016 Pazartesi, 08:20

Denizli’de çeyrek asırdır ticaret yapan Özgören, Fatih Caddesi, Esma Hatun Cami karşısında üç yıl önce açtıkları geniş, temiz ve ferah mağazalarında kaliteli ürünleri müşterileriyle buluşturuyor.

İbrahim-İsmail Özgören kardeşler, 25 yıl önce adım attıkları iş sektöründe atılımlarını sürdürüyor. Bayramyeri, Fatih Caddesi ve Aydın’daki mağazaları ile farklılık yaratmaya devam ediyor. Ankastre mutfak setinden beyaz eşyaya, küçük ev aletlerine, vidadan kapı kollarına, kulptan mobilya aksamlarına kadar aklınıza gelebilecek her şeyi Özgören Yapı’da bulmanız mümkün.

Mağaza Müdürü Hilal Özgören, hem yeni evlenecek çiftlere, hem de mutfağını değiştirmek isteyenlere bahar fırsatları sunduklarına belirtti.

denizli-ozgoren-ticaret-hilal-ozgoren

UZMAN EKİP YOL GÖSTERİYOR
Yeni evlenecek çiftleri Fatih Caddesi, Esma Hatun cami karşısındaki mağazalarına beklediklerini belirten Hilal Özgören, “Mağazamızda ankastre setlerinden buzdolabına, ütüden, elektrikli süpürgeye kadar tüm ürünlerimiz, kalitesini dünyaya kanıtlamış marka ürünlerdir. Bizim yaptığımız, iş müşterilerimize onun kullanabileceği en uygun ürünü sunmak. Bu konuda da mağazamızda çalışan müşteri danışmanı arkadaşlarımız alanlarının uzmanı. Ürünün en ince ayrıntılarını, kullanma talimatlarını müşteriye detaylı şekilde anlatıyor. Müşteri ona göre tercihini yapıyor. Tercih yapamayan müşterilerimize de ekiplerimiz yardımcı oluyor. Örneğin, yaşlı bir teyzeye, son model, dijital bir ürün sunmak yerine rahat kullanabileceği, yarı dijital veya manuel ürünler öneriliyor. Bizim için müşteri memnuniyeti önce gelir. Müşteri aldığı bir ürünü yıllarca sorunsuz kullanabilmeli” dedi.

denizli-ozgoren-ticaret-3

MARKA ÜRÜNLERİ BÜNYEMİZE KATTIK
Fatih Caddesi’ndeki mağazalarında kalitesini dünyaya kanıtlamış Siemens ve Silverline gibi ünlü markaların ürünlerini bulundurduklarını ve fiyat olarak da her kesime hitap eden ürünlerin yer aldığını vurgulayan Hilal Özgören, “Siemens ve Silverline ankastrenin ana bayisi olarak hizmet veriyoruz. Daha farklı markaları da bünyemize kattık. Her bütçeye, her eve uygun, fiyat olarak da müşterilere uygulanabilecek alt ve üst segment ürünlerimiz var” diye konuştu.

denizli-ozgoren-ticaret-7

ÖDEME KOLAYLIĞI SAĞLIYORUZ
Gerek yeni evlenecek çiftlere gerekse mutfağını yenilemek isteyenlere özel kampanyalarının olduğunu ve ödeme kolaylığı sağladıklarını belirten Mağaza Müdürü Hilal Özgören, “Nakit veya kredi kartı olarak ödeme şekillerinde yardımcı oluyoruz. Yeni evlenecek çiftlerimize ise çok daha cazip imkanlar sunuyoruz. Bayisi olduğumuz Siemens ve silverlin’in kampanyalarının yanı sıra, mağaza olarak biz de tüm imkanlarımızı kullanıyoruz” dedi.

denizli-ozgoren-ticaret-1

SİEMENS TE ESKİYİ GETİR YENİYİ GÖTÜR
Özellikle eski beyaz eşyalarını değiştirmek isteyen müşterilerine, evindeki beyaz eşyanın markası ne olursa olsun eskiyi alıp yeni ürüne indirimli sahip olduklarını açıklayan Özgören, ayrıca Nisan ayı boyunca Siemens 3 lü ankastre set alan müşterilerimze tam ankastre bulaşık makinasın da yüzde 55’e varan indirim yapılabildiğini söyledi. Ankastre setlerinde 899 liradan başlayan uygun fiyatlı kampanyalı setlerin de olduğunu belirten Özgören, özelliklerine, renklerine göre değişen kampanyalarımız mevcut. Biz yeni evlenecek çiftlerimizi ve tüm müşterilerimizi mağazalarımıza bekliyoruz” dedi.

380 METREKARELİK MAĞAZADA HİZMET VERİYOR
Muratdede Mahallesi Fatih Caddesi’nde Esma Hatun cami karşısında açtıkları 380 metrekarelik mağazada ürünlerini sergilediklerini anlatan Hilal Özgören, “Müşterilerimiz mağazamızda rahatça gezip çaylarını içip, ürünlerimizi inceleyebilir. Mağazamızın ulaşım kolaylığı ve park sorunumuzun olmaması müşterilerimize rahatlık sağlamaktadır. Bu nedenle Denizlililer tarafından tercih ediliyoruz. Bayramyeri, Fatih Caddesi ve Aydın şubemizde istihdam ettiğimiz 20 çalışanımızın da ürünlerin özelliklerine gayet vakıf olması, güler yüzlü hizmet sunması da bizi avantajlı konuma getiriyor” dedi.

SERVİS SORUNU YAŞAMIYORLAR
Önemli olanın her nasıl olursa olsun, ürün satmak değil, ürünü sattıktan sonra verilecek servis hizmetinin de önemli olduğuna da dikkat çeken Özgören, “Gerek bayisi olduğumuz firmalar, gerekse biz Özgören ticaret olarak, bizden ürün alan müşterimizi her koşulda memnun etmek isteriz. Ürünü kullanırken sorun yaşamasını istemeyiz. Çünkü bizim en güzel reklamımızı, memnun müşterilerimiz yapıyor. Onların, ‘Özgören’den aldım çok memnunum’ demesi bizim için çok önemli. Bu nedenle servis hizmetimizde de aksaklıkların yaşanmasını istemiyoruz. Gerekirse biz devreye girip, müşterinin sorununu en kısa sürede çözüm buluyoruz” diye konuştu.

denizli-ozgoren-ticaret-duygu-karauzun

“MEMNUN KALACAĞI ÜRÜNÜ SUNUYORUM”
Özgören Yapı müşteri temsilcisi olarak çalışan Duygu Karauzun ise ürünleri tanıtmadan önce müşterinin tam olarak ne olarak ne istediğini anlamaya calıştığını daha sonra onun kullanabileceği en uygun ürünü sunduğunu söyledi.

Karauzun, “Mağazamız müşteri odaklı çalışıyor. Biz de bu vizyona göre hareket ediyoruz. Amaç ürün satıp, para kazanmak değil. Amaç sattığımız üründen müşterinin memnun kalması ve uzun süre sorunsuz kullanabilmesi. Örneğin, yaşlı teyzeye tam dijital çamaşır makinesi satmak yerine, manüel çamaşır makinesi öneriyoruz. Yine fırın kullanmayan ve az kullanan bir bayana çok özellikli fırın vermek yerine, davlumbazı daha iyi olan bir ocağı tavsiye ediyoruz” dedi.

denizli-ozgoren-ticaret-8

TREND SİYAH CAM ÜRÜNLER
Beyaz eşya ve ankastrede bu yılın trendinin cam seramik ocaklar, siyah cam kapaklı buzdolaplarının yanı sıra, Siemens’in çamaşırın cinsine, kirliliğine göre deterjanını ayarlayabilen, enerji tasarruflu ürünlerinin de tercih edildiğini dile getiren Müşteri Temsilcisi Duygu Karauzun, “Biz müşteriye uygun fiyatlı ve çok kullanışlı ürünleri öneriyoruz. Müşteriler beyaz eşya alırken, öncelikle kalitesini ispatlamış marka ürünleri tercih etmeli. Ayrıca, satış sonrası servis hizmetleri hakkında da bilgi almalı ve tatmin edici cevap alabildiği ürünü tercih etmeli. Ankastre seti almak isteyen bir müşterimize, davlumbazın emiş güçlerini dikkat etmelerini, temizliğin kolay olmasını ve müşterinin zevkine uygun görsellikte olması gerekir. Fırının da güzel ve eşit pişirmesine, tepsi derinliğine, buzdolabında ise hacim, kokuların karışmaması, çamaşır makinesinde kilogram ile devrine ve tabi ki enerji tüketimine dikkat etmeleri gerekir” diyerek beyaz eşya almak isteyen yeni evlenecek çiftlere veya beyaz eşyasını değiştirmek isteyen bayanlara önemli tüyolar verdi.

denizli-ozgoren-ticaret-9

KULLANMA KILAVUZUNU İYİ OKUSUNLAR
“Müşterilerimiz, ister Özgören Yapı’dan ister başka bir mağazadan satın aldıkları ürünün kullanma kılavuzunu çok iyi okusunlar” uyarısında bulunan Karauzun, “Biz birçok müşterimizde karşılaşıyoruz. Örneğin çamaşır makinesinin üzerinde ‘yorgan yıkanabilir’ yazar, ancak kullanma klavuzunda küçük harflerle kaç kilograma kadar olan yorganların yıkanabileceği belirtilmiştir. Bazı müşterilerimiz ‘yorgan yıkanabilir’ uyarısını görünce yorganlarını makinede yıkamak istiyor ve sorun yaşıyor. O nedenle kullanma kılavuzunu okurken çok dikkat edilmeli. Aynı hata fırınlarda da yaşanıyor. Biz müşterilerimizi bunları anlatıyoruz. Kandırma yoluna gitmiyoruz. O nedenle müşteri bize güveniyor” dedi.

denizli-ozgoren-ticaret-5

İLETİŞİM:
ADRES: Muratdede Mahallesi, Fatih Caddesi NO: 6 Merkezefendi/Denizli
TEL: 0 (258) 264 51 50
www.ozgorenyapi.com.tr
ozgorenyapi@gmail.com

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı