REKLAMI GEÇ

Muhalefetten Zeybekci’nin seçim mesajına tepki

Muhalefetten Zeybekci’nin seçim mesajına tepki

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin, SMS yoluyla Denizli’deki cep telefonu abonelerine gönderdiği mesaj muhalefetin tepkisini çekti. CHP İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu ve MHP İl Başkanı Yasin Öztürk, gönderilen mesajın siyasi ahlak ve etikle bağdaşmadığını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Kasım 2015 Pazar, 13:05

Denizli’deki cep telefonu abonelerine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin cep telefonu numarasının olduğu ve isminin yazdığı bir SMS mesajı gönderildi. Mesajın birçok kullanıcıya sabah oy verme işlemi başladıktan sonra ulaşması, muhalefet partilerinin tepkisine neden oldu.

ÖZTÜRK: MESAJ TELEFONUNU ARADIM AMA…
MHP İl Başkanı Yasin Öztürk, Denizlihaber.com’a yaptığı açıklamada, seçim yasakları başladıktan sonra böyle bir mesaj atılmasını eleştirerek, “Sayın Bakan’ın vatandaşlara SMS yoluyla mesaj göndermesi siyaseten de vicdanen de ahlaki ve etik değil. Bana da gelen mesajdan sonra yazılı olan telefonu aradım. Ama kendisinin belediye başkanlığı döneminde kullandığı telefonmuş, cevap alamadım. Görüşebilseydim kendisine duygularımı doğrudan ifade edecektim” dedi.

ÇAVUŞOĞLU: MESAJI İNCELETİYORUZ
CHP İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu da, Denizlihaber.com’a yaptığı değerlendirmede, “Sayın Bakan’ın yaptığı ahlaki ve etik değil. Seçim dönemine ilişkin yapılan centilmenlik anlaşmasına da uymayan bur durum. Mesajı inceletiyoruz. Yapacağımız değerlendirmeye göre nasıl bir tutum alacağımıza karar vereceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı