REKLAMI GEÇ

Oy verme işlemi bitmeden sandık tutanaklarına imza

Oy verme işlemi bitmeden sandık tutanaklarına imza

Böylesi de oldu. Oy verme işlemi devam ederken, “oy verme işlemi sorunsuz olarak son bulmuştur” tutanakları tanzim edilmeye başlandı. Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Meslek Yüksekokulu 1291 ve Görme Engelliler Okulu’ndaki 1175 nolu sandıklarda tutulan tutanaklar, müşahitler tarafından fotoğraflandı. İtiraz dilekçeleri de sandık kurulu başkanına verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Kasım 2015 Pazar, 16:11

Seçim hileleri yapılacağı iddiaları yoğunluk kazanırken, Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerindeki iki farklı sandıkta sandıklar kapanmadan tutulan tutanaklar zihinleri karıştırdı. Gün boyu farklı adreslerden sandıklarla ilgili iddialar ortaya atılırken, iki somut örnek soru işaretleri yarattı.

MESLEK YÜKSEKOKULU’NDAKİ TUTANAK
PAÜ Meslek Yüksekokulu’ndaki 1291 nolu sandıkta tutulan tutanakta oy verme işleminin sabah 08.00’de sorunsuz olarak başladığı, herhangi bir siyasi partiye ait amblem, rozet, parti bayrağı ve benzeri materyallere rastlanmadığı, saat 1700’de de oy verme işleminin sorunsuz olarak tamamlanıp …….plakalı araçla seçim kurulunun bulunduğu Albayrak Meydanı Geleneksel Türk Sporları Kompleksi binasına sorunsuz olarak intikal ettirilerek teslim edildiği yazıyor.

Bu tutanakta sandık kurulu başkanı ve bir sandık üyesinin imzaları bulunuyor.

GÖRME ENGELLİLER OKULU’NDAKİ TUTANAK
Bir diğer tutanak ihbarı da Merkezefendi’deki Görme Engelliler Okulu’ndan geldi. Bu okuldaki 1175 nolu sandıkta oy verme işlemi devam ederken, saat 14.00 sıralarında oy verme işleminin tamamlandığına dair üst kısmı boş bir tutanağın tutuldu bildirildi.

Bu tutanakla ilgili söz konusu sandıkta görev yapan bir müşahit itiraz dilekçesi hazırladı. İki nüsha olarak hazırlanan dilekçelerden birisi sandık kurulu başkanı S.S.’ye verildi. Diğer itiraz dilekçesi de Merkezefendi İlçe Seçim Kurulu’na verildi.

denizli-oy-islemi-sonlanmadan-tutanak-tuttular-ic

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı