REKLAMI GEÇ

Bu defile çok farklı olacak

Bu defile çok farklı olacak

Denizli İhracatçılar Birliği, koruyucu aileler yararına defile düzenliyor. Mankenler Denizlili tasarımcı Emre Coşgun’un kreasyonunu sunacak.

İlyas Coşkun / DENİZLİHABER / 9 Haziran 2014 Pazartesi, 15:07

Denizli İhracatçılar Birliği, Denizli Koruyucu Aile Derneği ile birlikte defile düzenliyor. Tasarımcı Emre Coşgun’un eserlerinin sahneleceği defile Colessae Thermal Hotel’de Salı akşamı gerçekleşecek. Defileden elde edilecek gelir Koruyucu Aile Derneği’nin sosyal sorumluluk projelerinde kullanılacak. DENİB Başkanı Süleyman Kocasert projenin önemine vurgu yaparak, “Çocuklarımız için ne yapsak az. Bu projenin bir parçası olmak bizi mutlu ediyor” dedi.

DEFİLENİN LANSMANI YAPILDI
Koruycu Aile Derneği adına gerçekleştirilecek defilenin tanıtım toplantısı DENİB’de gerçekleşti. DENİB Başkanı Kocasert, Denizli Koruyucu Aile Derneği Başkanı Ayfer Doğan ve Tasarımcı Emre Coşgun’un katıldığı toplantıda defileye ilişkin detaylar aktarıldı. Amacın koruyucu aile projesine dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak olduğu vurgulandı, gelirin bu projelerde kullanılacağı aktarıldı. DENİB Başkanı Kocasert, “Bu özel projeye, ülkemizde son yıllarda bilinmeye başlanan ve koruyucu aile modeli hakkında toplumsal farkındalık yaratılması, sosyal sorumluluk algısının farklı bir alana taşınması adına gerçekleştiriyoruz. DENİB olarak bu güzel projede olmaktan dolayı çok mutluyuz” dedi.

“TÜRKİYE’YE ÖRNEK PROJE”
Dernek başkanı Doğan, defilenin tüm yurtta farkındalık yaratacağını savundu, örnek gösterileceğini söyledi. Doğan, “Kurulduğumuz günden bu yana çocuklarımız için olan gücümüz ile çalışıyor ve mücadele ediyoruz. Son yıllarda bu çalışmalarımızın meyvelerini almaya başladık. Bugün açıkladığımız bu etkinlikte bunun göstergesi niteliğinde. Bu projenin tüm Türkiye’ye örnek olacağını düşünüyoruz” dedi.

COŞGUN, “HAYALİMDİ”
Denizlili tasarımcı Emre Coşgun ‘Böyle bir defile hayalimdi” ifadesini kullandı, “Türkiye’ye örnek olabilecek bu güzel etkinlikte bulunmak beni çok mutlu etti. Çünkü gelirinin bağışlanacağı Koruyucu Aile Derneği’nin sahip çıktığı çocuklar benim için çok önemli ve kıymetli. Biz de onların yerinde olabilirdik” dedi.

3. EV VE PLAJ TASARIM YARIŞMASI EYLÜL AYINDA
Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen “DENİB 3. Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışmasının” bu yıl Eylül ayında gerçekleştirileceğini belirten DENİB Başkanı Kocasert, yarışmada her geçen yıl çıtanın arttığını ifade etti. Kocasert, “Ekonomi Bakanlığının katkılarıyla her yıl gerçekleştirdiğimiz Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışmasını bu yıl 3. kez yapacağız. Bu yıl “Dönüşüm teması” ile açtığımız yarışmada farklı şehir ve okullardan toplam 85 yarışmacı 340 tasarım ile başvurdu. Yaptığımız çalışmalar neticesinde bugün 10 finalistimizi belirleyeceğiz. Geçtiğimiz yıllarda edindiğimiz tecrübeler ile bu yılki etkinliğimiz daha güzel olacak. Bu yıl ki etkinlikte birincilik ödülü 10 Bin TL, ikincilik ödülü 7 Bin TL, üçünçülük ödülü ise 5 Bin TL olarak belirlendi” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı