REKLAMI GEÇ

By Fatih Arslan Kimdir? Fatih Arslan Nereli?

Aslen Gümüşhaneli olan Fatih Arslan 1992 İstanbul doğumludur. ‘Ayna Merkezi’ isimli aile şirketinin başında yönetici pozisyonunda çalışmaktadır. Uzun yıllar sektörün içinde olduğu için kendini bu alanda çok geliştirmiştir. Tasarımcı ruhu ve dekorasyon zevkleriyle mekanlara dokunan Fatih Arslan aynalara verdiği şekillerle çok konuşuluyor. Son teknoloji kesim araçları ile aynalara müşterinin istediği gibi şekil verebilmekte. Uzman ve profesyonel kadrosu ile müşteri memnuniyeti ilke edinen By Fatih…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Eylül 2022 Salı, 12:15

Aslen Gümüşhaneli olan Fatih Arslan 1992 İstanbul doğumludur. ‘Ayna Merkezi’ isimli aile şirketinin başında yönetici pozisyonunda çalışmaktadır. Uzun yıllar sektörün içinde olduğu için kendini bu alanda çok geliştirmiştir. Tasarımcı ruhu ve dekorasyon zevkleriyle mekanlara dokunan Fatih Arslan aynalara verdiği şekillerle çok konuşuluyor.

Son teknoloji kesim araçları ile aynalara müşterinin istediği gibi şekil verebilmekte. Uzman ve profesyonel kadrosu ile müşteri memnuniyeti ilke edinen By Fatih Arslan en güzel tasarımları müşteri ile buluşturuyor.

Şirketini büyütmek ve geliştirmek adına yurt içi ve yurt dışı pek çok seminer ve fuara katılmaya devam ediyor. Genç bir yetenek olan Fatih Arslan günceli ve trendleri yakından takip ederek ürünlerine yön veriyor. Desen ve renk seçimlerini özenle yaparak mekanlara en yakışan modelleri üretiyor.

Sosyal medya platformlarında oldukça aktif olan Fatih Arslan markasının arkasında ve ilk sıralarda yer almak için oldukça yoğun çalışıyor. İşini tutkuyla yapan her insan gibi o da başarıyı yakalamış durumda. Ancak yetinmek yerine markasını daha ileri taşımak için çalışmalar yapıyor.

Son model lüks BMW aracını tamamen aynalarla kaplaması ile oldukça konuşulduktan sonra tüm gözler üzerine çevrilmiş durumda. Tutkusunu arabası ile birleştirip ortaya inanılmaz bir tarz çıkaran Fatih Arslan tasarımcı ve yaratıcı ruhunu bir kez daha kanıtlamış oluyor.

Konfor ve ergonomik tasarımları birbiri ile buluşturan bu marka mekanlara en yakışanı bulma konusunda çok yetenekli. En dar alanları bile aynalarla buluşturarak ferah bir mekan yaratabiliyorlar. Şıklığı ve zarafeti tüm mekanlarda yakalamanızı sağlayan Fatih Arslan tasarımcı gözüyle ortamları adeta baştan yaratıyor.

Gelişime açık ve yenilikleri denemekten korkmayan bu genç girişimci pek çok yeni desen ve model üreterek müşterileri heyecanlandırmayı başarıyor. Ayna kullanımını standardın dışına çıkartarak salon sehpaları, antreler, konsollar, banyo duvarları gibi pek çok alana uygulama yapmakta. Her ne kadar yönetici konumunda olsa da tasarım yapmaktan ve işin mutfağında çalışmaktan vazgeçemiyor. Üretilen ürünlerin fotoğraflarını çekerek müşteri ile buluşturuyor. Başarı yolu açık olan By Fatih Arslan yeniliklerine devam edecek gibi görünüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı