REKLAMI GEÇ

DÜNYANIN ÖNEMLİ BORSALARINDAN ‘SKYBITPRO’ ARTIK TÜRKİYE’DE!

DÜNYANIN ÖNEMLİ BORSALARINDAN ‘SKYBITPRO’ ARTIK TÜRKİYE’DE!

Ülkemizde ve dünyada pandemiyle beraber gelişmekte olan kripto para sektörü, gün geçtikçe kullanıcı sayısını artırmaktadır. Bu hızlı yükselişin temel sebepleri ülke para birimlerinin daha net değişiklikler göstererek risk marjını artırmasına bağlanıyor. Bu sektörde dünya da ve Avrupa’da birçok şirket mevcut. Bu şirketlerden adından sıkça söz ettirmiş olanlardan SKYBITPRO Türkiye pazarına giriş yapıyor.   Türkiye pazarındaki büyüklüğü ve güven eksikliğinin farkında olan SKYBITPRO yetkilileri yatırımlarına…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Haziran 2022 Salı, 11:43

Ülkemizde ve dünyada pandemiyle beraber gelişmekte olan kripto para sektörü, gün geçtikçe kullanıcı sayısını artırmaktadır. Bu hızlı yükselişin temel sebepleri ülke para birimlerinin daha net değişiklikler göstererek risk marjını artırmasına bağlanıyor. Bu sektörde dünya da ve Avrupa’da birçok şirket mevcut. Bu şirketlerden adından sıkça söz ettirmiş olanlardan SKYBITPRO Türkiye pazarına giriş yapıyor.

Türkiye pazarındaki büyüklüğü ve güven eksikliğinin farkında olan SKYBITPRO yetkilileri yatırımlarına ülkemizde de devam edeceklerini belirttiler. Partnership programlarıyla ülkemizde de adında sıkça söz ettirecek gibi duruyor.

17 ükede ve 32 şehirde hizmet veren SKYBITPRO kripto borsası, 10.000’in üzerinde yatırımcı kitlesi ve 250 kişilik uzman kadrosuyla, İtalya, İspanya, Dubai, Amerika ve İngiltere’den sonra Türkiye’ye geliyor.

Türkiye’de gerçekleşmeyi düşündürdüğü partnership programlarıyla, şube ve temsilciliklere de açık olduğunu gösteren BORSA, ürün çeşitliliği ve düşük komisyon oranlarıyla dikkati çekiyor. SKYBITPRO Dubai CEO’su Sarullah Tabea ‘’Kripto paraların alım satımı için tüm yatırımcılara ücretsiz eğitimler vererek, ulusal düzeyde kripto bilinci yaratmak en büyük hedefimizdir.’’ açıklamalarında bulundu.

Sarullah Tabea’nında açıklamalarından anlaşılacağı üzere SKYBITPRO, ülkemizdeki yatırımlarını uzun vadede devam ettirecek ve sektörde bir numara olma konusunda emin adımlarla ilerleyecektir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı