REKLAMI GEÇ

Eğitimde Örnek Uygulamalar Sempozyumu 20 Haziran’da

Eğitimde Örnek Uygulamalar Sempozyumu 20 Haziran’da

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Denizli Okulları’nca, bu yıl ikincisi düzenlenen “Eğitimde Örnek Uygulamalar Sempozyumu”, 20 Haziran’da gerçekleştirilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Haziran 2014 Pazartesi, 09:45

Kuruluşundan itibaren Denizli’de eğitime farklılık katan köklü eğitim kurumlarından ODTÜ Geliştirme Vakfı Denizli Okulları, düzenlediği sempozyum, konferans, panel ve benzeri etkinlikler ile eğitimcileri bir araya getirerek, örnek uygulamaların paylaşılmasını ve değerlendirilmesine kapı aralıyor. Bunlardan birisi olan “Eğitimde Örnek Uygulamalar Sempozyumu”nun ikincisi 20 Haziran Cuma günü yapılacak.

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve ODTÜ Geliştirme Vakfı Denizli Okulları arasında imzalanan protokol ile düzenlenecek sempozyuma Denizli merkez ve ilçelerdeki okullar ile çeşitli illerde görev yapan öğretmenler katılacak. Sempozyumda, eğitim alanındaki örnek uygulamaların öğretmenler tarafından paylaşılması amaçlanıyor.

ODTÜ Geliştirme Vakfı Denizli OkullarıKampüsü’nde gerçekleştirilecek sempozyumda sunum yapmak ya da izleyici olarak katılmak isteyen öğretmenlerin, okulun web sitesine girerek “register” butonundan kayıt sayfasına ulaşabilecekleri belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı