REKLAMI GEÇ

Karakalem Hediyem

Karakalem Hediyem

Dünyanın en eski sanat dallarının başında resim sanati geliyor. Resim yapmak ise başlı başına özel bir yetenek istiyor. Bu noktada da işin içinde olanların son derece iyi bildiği gibi resim sanatı içinde farklı akımlar ve farklı türler yer alıyor. İşte onlardan bir tanesi de karakalem portre çalışmalarıdır. İyi bir karakalem çalışması evlerde işyerlerinde tam anlamı ile bir klasik olarak durur. Dünyanın ünlü müzelerinde ve…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Haziran 2022 Cumartesi, 11:05

Dünyanın en eski sanat dallarının başında resim sanati geliyor. Resim yapmak ise başlı başına özel bir yetenek istiyor. Bu noktada da işin içinde olanların son derece iyi bildiği gibi resim sanatı içinde farklı akımlar ve farklı türler yer alıyor. İşte onlardan bir tanesi de karakalem portre çalışmalarıdır. İyi bir karakalem çalışması evlerde işyerlerinde tam anlamı ile bir klasik olarak durur. Dünyanın ünlü müzelerinde ve saraylarında padişahların kralların çok özel portreleri yer alır. Başlı başına özel bir yetenek isteyen portre çalışmaları yaptırmak isteyenler için ülkemizde en doğru adreslerin başında Karakalem Hediyem adresi geliyor.

Karakalem Hediyem Hakkında Temel Bilgiler

Karakalemhediyem.com bu alanda ülkemizin en iyi adreslerinin başında geliyor. Burada tamı tamına alanında eğitimli deneyimli kendi alanında yeterliliğie sahip olan 160 tane ressam ile çalışmasıdır. Üstelik yapılan tüm portre çalışmalarını tamamı ile ile yapılır. Bilgisayar programları, bilgisayar çizimleri kullanılmaz. Tamamı el emeği göz nuru olan siyah beyaz benzersiz güzellikleri olan, kişinin birebir kendisi gibi duran çalışmalardır. Karakalem Hediyem hem Türkiye’ye hem de Yurtdışına tüm resimleri tüm güvenlik önlemlerini alarak resimleri kargolar. İstenilen her ebatta karakalem çalışması yapılır. Bununla da kalınmaz ve vefat eden anne babaları da birleştirmeleri da titizlikle yapılır. Site incelendiğinde görüleceği gibi tam anlamı ile eşsiz çalışmalar yapılmaktadır.

Bizimle Nasıl İletişime Geçebilirsiniz?

Eğer siz de sevdiğinize çok özel bir  karakalem çizdirme yaptırmak isterseniz o zaman hiç zaman iletişime geçebilirsiniz. Son derece kaliteli resimler hızlı bir biçimde resim tekniklerine göre yapılarak ilgili adrese gönderilir. Portresi yapılacak olan kişinin bir fotoğrafının verilmesi yeterlidir.

Kurum ile iletişime geçmek için aşağıda yer alan kanalları kullanabilirsiniz.

Instagram adresi @karakalemhediyem WhatsApp iletişim hattı ise: 530 707 9041. Günün her saati gece gündüz demeden bu kanallar üzerinden kurum ile iletişime geçerek gönlüzden geçtiği gibi isterseniz bir oda büyüklüğünde ya da son derece minimal bir karaklem çizdirme yaptırabilirsiniz. Üstelik fiyatlar da son derece uygun olup hesap numarasına havale yapabilirsiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı