REKLAMI GEÇ

Kaymakamlıkta memurlar kavga etti, 1 yaralı

Kaymakamlıkta memurlar kavga etti, 1 yaralı

Merkezefendi Kaymakamlığı’nın koridorları kavga sesleriyle yankılandı. İlçe Tarım Müdürlüğü’nde görevli iki memur kavga etti. Olayda kafasına porselen çay bardağı isabet eden memurlardan birisi yaralandı.

Burak Coşkun / DENİZLİHABER / 7 Mayıs 2015 Perşembe, 14:19

Merkezefendi İlçe Tarım Müdürlüğü’nde görevli iki memur, kaymakamlık binasını birbirine kattı. İddiaya göre, İlçe Tarım Müdürlüğünde görevli 35 yaşındaki O.G. ile 40 yaşındaki E.Y. odada çay içerken, henüz bilinmeyen bir nedenle aralarında tartışma çıktı.

Sözlü tartışma ve küfürleşmenin ardından E.Y., eline geçirdiği porselen çay bardağını O.G.’ye fırlattı. Başına bardak isabet eden O.G. bir anda kanlar içinde kaldı.

Odadan gelen gürültüyü duyan diğer personel, kavga eden E.Y. ile O.G.’yi ayırmakta güçlük çekti. Kavgada yaralanan ve çağrılan ambulansla hastaneye götürülen O.G.’nin başına yedi dikiş atıldı.

Olaydan sonra taraflar birbirinden şikayetçi olunca, kavganın meydana geldiği odada polis ekibi inceleme yaptı. E.Y. ise ifadesi alınmak üzere Çınar Polis Merkezi’ne götürüldü.

GÖRÜCÜ: SORUŞTURMA AÇILDI
Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, olayla ilgili Denizlihaber’e açıklama yaptı açıklamada, İlçe Tarım Müdürlüğü’nde görevli memurlar O.G. ve E.Y. hakkında disiplin soruşturması açıldığını, ayrıca olayın adliyeye intikal ettiğini söyledi.

Yorumlar

haber   -  Bağlantı 7 Mayıs 2015, 17:02

Kafasına 7 dikiş atılmış

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı