REKLAMI GEÇ

ODTÜ’DE BİR GÜN GEÇİRDİLER

ODTÜ’DE BİR GÜN GEÇİRDİLER

ODTÜ Okulları farklı okullardan gelen öğrenci ve velilere ev sahipliği yaptı. “ODTÜ’de Bir Gün” adlı etkinlikte öğrenciler, “akıl oyunları ve bilim” temalı atölyelerde kurumun eğitim-öğretim sistemine tanıklık etti.

/ DENİZLİHABER / 10 Mart 2014 Pazartesi, 09:43

Farklı bir gün geçirmenin keyfini yaşayan öğrenciler, fen atölyesinde bilimin bir sihir olmadığını deneyler yaparak öğrendi. Akıl oyunları atölyelerinde, çözüme ulaşmak için birbirinden farklı yolları denedi, eğlenerek matematik sorularını çözdüler.

ic-1

Öğrenciler, Almanca ve İspanyolca atölyelerinde selamlaşmayı, renkleri ve sayıları öğrendi. Koordinasyon parkurunda, yer değiştirme ve nesne kontrolü gerektiren hareketleri gerçekleştirirken birbiriyle yarıştılar. Ritim atölyesinde ise beden perküsyonu ile müziğin ritmini yakalayarak vücutlarını bir çalgı gibi kullandılar. Orff çalgıları eşliğinde şarkı söylediler.

ic-2

Etkinlikler sırasında, okul rehberlik birimi tarafından velilere, “Genç ile Anlaşma, Uzlaşma” konulu sunum yapıldı. Bu arada öğrencilere küçük hediyeler verildi. Sertifikalarını alan öğrenci ve velilere ikramlarda bulunuldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı