REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediye Meclisi’nde 7 Haziran tartışması

Pamukkale Belediye Meclisi’nde 7 Haziran tartışması

Pamukkale Belediye Meclisi’nin gündem dışı gündemi 7 Haziran seçimleriydi. Toplantıda partilerin sözcüleri, propaganda dönemini değerlendirdi. Muhalefet “Propaganda adaletsizliğini” AK Parti’yi devlet ve belediye imkanlarını kullanmakla eleştirdi. AK Partililer ise propaganda sürecinin demokratik bir ortamda geçtiğini savunarak, muhalefetin eleştirilerini ret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Haziran 2015 Cuma, 14:49

Pamukkale Belediye Meclisi’nin Haziran ayı ilk birleşiminde mecliste grubu bulunan partilerini üyeleri, gündem dışı söz alarak 7 Haziran seçimlerine ilişkin görüşlerini dile getirdi.

ic-2

ÇALIŞMALARI ADALETLİ DEĞİL
Pamukkale Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Yılmaz Doğan, bu seçim sonuçlarının hayırlı ve adaletli olmayacağını belirterek, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vatandaşın ödediği vergilerle seçim çalışması yapıyor ve AK Parti’ye oy istiyor. Bu nasıl bir adalet? Ayrıca, seçim bildirgeleri partilerin anayasasıdır. CHP’nin seçim bildirgesinde yer alan konut projesi, AK Parti’nin gündeminde yer almamasına rağmen seçimlere bir hafta kala Denizli’de 250 TL’ye konut vaadinde bulunuluyor. Bu bir çalıntı projeden ve seçim rüşvetinden başka bir şey değildir. Belediyeler de buna alet edilmiştir” dedi.

ic-3

“MİLLETİN BİRLİĞİNE KAST EDEN KARŞISINDA BİZİ BULUR”
7 Haziran Genel Seçimlerinin başta Denizli olmak üzere tüm Türkiye’ye hayırlı olması dileğinde bulunan MHP Grup Başkanvekili Mahmut Çatlık ise “Üzülerek görüyoruz ki, Cumhuriyetin temel ilkeleri sorgulanıyor. İleri demokrasi sözleriyle Türk milletinin birlikte yaşama idealine zarar veren, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne kastedildiğini, federal yapı, federasyon veya özerklik gibi safsatalarla gündemin işgal edildiğini izliyoruz. Ama ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihsel yürüyüşünü engellemeye kalkışan, Türk milletinin bütünlüğüne, varlığına kasteden, teşebbüs eden, aklından geçiren her zaman bizi karşısında bulacaktır” dedi.

“CUMHURBAŞKANIMIZ SÖYLEMİŞTİ”
Muhalefet partilerinin eleştirilerine cevap veren AK Partili üye Alpaslan Albay, “Cumhurbaşkanımız ilk seçilmiş cumhurbaşkanıdır. Zaten seçildiği ilk gün, eski cumhurbaşkanları gibi olmayacağını söylemiştir. Cumhurbaşkanı halkla iç içe olmayı tercih etmiştir” dedi.

ic-1

“ 7 HAZİRAN’DA AK MI ? KARA MI? BELLİ OLACAK”
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, genel seçimlere az bir zaman kaldığını ve 7 Haziran’da her şeyin belli olacağını belirterek, “Bugüne kadar demokratik bir ortamda seçim çalışmalarını yürüttük. Her parti kendi çalışmasını demokratik ortamda gerçekleştirdi. Halkımız bunları değerlendirecek ve 7 Haziranda tercihi yapacak. Ak mı? Kara mı? olduğunu herkes görecek” diyerek oturumu kapattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı